Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! ebay.de i oszustwo po raz kolejny

Witam serdecznie. Dzis po raz kolejny mam problem z ebay.de W skrócie sprzedałem przedmiot, wyslałem, kupujacy odebrał, i otworzył sprawe ze nie jest oryginalny, choć pisałem na aukcji że to replika. Napisałem kupującemu niemcowi, że w ramach gestu d...

Czy wymaga ktoś z Was numeru telefomu przy zakupie ?

Jak w temacie. Czy ma ktoś z Was zaznaczoną opcję ( wymagany numer telefonu przy zakupie )Niejednokrotnie wolałbym zadzwonić niż pisac maile. Czasem dogadać się na maila to masakra. Do Niemiec czy generalnie w UE łatwiej byłoby rozwiązać problem czy ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 277 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Canada Post nie śledzi?

Hej,działa Wam Canada Post? Jaki numer bym nie wpisał to nie wyświetla śledzenia? Czegoś nie wiem? BTW:pracuje od 2 miesięcy nad stronką, tak żeby mi ułatwiło troche życie. Pobieram sobie sprzedane przedmioty, ceny, adresy kupujacych z maili od paypa...

Zrzut ekranu z 2015-10-01 21:44:36.png Zrzut ekranu z 2015-10-01 21:35:39.png Zrzut ekranu z 2015-10-01 21:32:33.png
  • 759 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! ustawienie kosztów wysyłki za granicę

WitamMam kilka pytań dotyczących ebaya. Sporo się naczytałem, ale nie znalazłem odpowiedzi na wszystkie pytania.1. Z tego co zrozumiałem, żebym mógł handlować na zagranicznych ebayach to muszę uzyskać 10 komentarzy (w sumie to sprzedaży) na polskim e...

• 14283 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż na granicę

Witam  Chciałam się spytać o sprzedaż za granicę. Więm, że ten temat na pewno był już wałkowany niejeden raz, ale byłabym wdzięczna jeśli ktoś by mi to dokładnie wytłumaczył  Chciałabym zacząć sprzedawać za granicę, ale rejestrując się na ebay.uk k...

• 738 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak zdobyć w miarę szybko 10 komentarzy od kupujących?

Witam serdecznie, jestem kompletnie nowym użytkownikiem i założenie konta na ebay wiązało się z moim ogromnym strachem jak to wszystko będzie. Powoli jednak zaczynam ogarniać , czytam Wasze tematy i inne rzeczy dotyczące jak działa ebay. Moje pytania...

• 3681 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niesprawiedliwy opresyjny system -przykład

klient kupił przedmiot (kamień) na aukcji z licytacją,zdjęcie było realne,dostał dokładnie to co na zdjęciu.Kamień to chiński kamień 12000 grit funkcjonujący na ebay od 10 la.Po miesiącu użytkowania stwierdził że jednak nie jest zgodny z opisem,że 12...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 665 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wyświetlanie głównych zdjęć - Problem

Witam, Od jakiegoś czasu zauważyłem problem z wyświetlaniem głównych zdjęć w aukcjach z wariantami. Chodzi o sprzedaż na Ebay.de. Gdy wyszukam swoją aukcje na Ebay, to pokazuje się ona nie ze zdjęciem głównym, tylko z jednym ze zdjęć z wariantów. Zau...

• 228 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomóżcie w podjęciu decyzji jak ruszyć ze sprzedażą na DE i UK

1. Mamy konto firmowe na Ebay PL2. Chcemy sprzedawać na Ebay UK I DE3. Czy powinniśmy to robić zakładając sklep na PL? Czy da się wystawić aukcję ze sklepu Ebay PL na Ebay UK i DE?4. Czy lepiej jest założyć sklep na Ebay UK jako użytkownik Ebay PL i ...

Pytanie dot. anulowania transakcji...

Witam! Mam pytanie. Sprzedałem aukcję i klient mi piszę, że się pomylił. Chciałbym się dowiedzieć jak anulować aukcję, żeby we wskaźnikach sprzedawcy nie było to traktowane jako problem.Drugie moje pytanie: Co zrobić jaśli klient kupi aukcję, zapłaci...

• 376 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Premium SHOP a prowizja

Witam W tabelach prowizji na niemieckim eBayu (http://pages.ebay.de/help/sell/businessfees.html#fvf piszę, że rabat na prowizje od sprzedaży jest 2,5% w TOP SHOP i 5% w Preminum SHOP.Mam konto niemieckie i TOP SHOP i po fakturach widzę cały czas prow...

Numer przesyłki prośba o pomoc

Dzień dobry, mam taką prośbę, mianowicie wysłałem dzisiaj do Wielkiej Brytanii przesyłkę przez pocztę Polską jako GLOBAL Expres i pomógł by mi ktoś rozszyfrować numer przesyłki bo ja nie wiem co tu pisze. Zdjęcia w linkach -http://i.imgur.com/1H1SepZ...

• 255 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Witam, zaczynam na ebay.co.uk i ebay.com szukam pomocnych programów do obsługi.

Witam. Aktualnie sprzedaje na allegro korzystam z programów iBiznes (do faktur) i easyuploader (do obsługi allegro). Zaczynam sprzedaż na ebay.co.uk i ebay.com wysyłki robię GLS i czasami Fedex szukam programów które pomogły bi mi obsługę ebay, testo...

• 856 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ustawiaie promocji cenowych w zagranicznym sklepie

Cześć!Planuję założyć sklep na ebay.de, jednak decyzję tę uzależniam m.in. od możliwości ustalania promocji cenowych na tym portalu. Czytałem na ten temat różne opinie, dlatego zwracam się do Was z pytaniem. Jak to na prawdę jest? Sprecyzuję. Mam kon...

• 896 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania