Problem z wystawianiem aukcji

Witam

Mam problem z limitami na ebay.de. Problem polega na tym że  mogę wystawić tylko 10 przedmiotów

na miesiąc. Wystawiłam pierwsze 10 przedmiotów i po sprzedaży minął miesiąc a ja nadal nie mogę  wystawić  kolejnych 10 przedmiotów, czy ktoś coś wie na ten temat i czy miał taki przypadek 

Wiadomość 1 z 7
ostatnia odpowiedź
6 ODPOW. 6

Odp.: Problem z wystawianiem aukcji

tutaj nikt tego nie ogarnia, więc raczej nie uzyskasz odpowiedzi pisz do polskiego serwisu

Wiadomość 2 z 7
ostatnia odpowiedź

Musisz napisać do niemieckiego serwisu ebay.de i poprosić o zwiększenie limitu. Ja pisałam do polskiego ale nic mi nie zwiększyli. Napisałam do niemieckiego że chce się rozwijać na ebay i proszę o zwiększenie limitu. I po paru dniach odpisują i od razu powiększają limit jak ich przekonasz.

Wiadomość 3 z 7
ostatnia odpowiedź

Pisałam do ebay.pl to napisali pierwszy raz ze od pierwszego komentarza musi minąć 30 dni potem napisali ze musi minąć 90 dni a jak napisałam ze raz piszecie tak a raz tak to napisali ze skierowali sprawę do innego działu  A mam pytanie bo przez pierwsze 90 dni mam blokadę po 10 przedmiotów to blokuje mnie ebay.pl czy ten zagraniczny ? 

Wiadomość 4 z 7
ostatnia odpowiedź

Blokuje Cie ebay dlatego, że jesteś z PL. My jesteśmy inaczej traktowani niż zagraniczni sprzedawcy w swoich krajach [czyt. serwisach ebay].

Zrób tak jak napisała good_rain. Ja z polskim ebayem męczyłem się jak głupi przez kilka miesięcy. Skontaktowałem się z ebay.co.uk, wyjaśniłem że przez te limity nie mogę się rozwijać a polski support mi to utrudnia. Następnego dnia miałem zwiększony limit.

Wiadomość 5 z 7
ostatnia odpowiedź

Witam 

Napisałam do ebay.de to mi odpisali:

Wenn Sie auf eBay.de Ihr Verkaufslimit anheben möchten, gehen Sie wie folgt vor:

Berühren Sie mein My eBay.
Klicken Sie auf „verkaufen“
dort steht "Anhebung des Verkaufslimits beantragen",
Anschließend folgen Sie den weiteren Anweisungen auf Ihrem Bildschirm.

Wie ktoś gdzie jest ta opcja bo ja jej znaleźć  nie umiem  

Wiadomość 6 z 7
ostatnia odpowiedź

Nie pisz tylko dzwoń

firmy obsługuja do 17-tej

przygotuj się - proś o konkrety

konsultant i tak sam wszystko przeliczy

jak się dobrze przygotujesz i uzasadnisz  to dostaniesz   zzzz    200 aukcji i 5000-10000 euro zalezy jaki towar i w jakich cenach

oni to przliczają, pytają co i jak  i po pierwszym tel juz podwyższają, potem znowu, o ile coś się sprzeda i opinie będą ok (muszą) 

i tak dojdziesz do limitu paru tys aukcji i kilkunastu - kilkudziesięciu tys euro

powodzenia

spokojenie moze zadzwonić ktoś w twoim imieniu, tylko wszystkie dane musisz mu podać i miec pod ręką bo weryfikują skrupulatnie

Wiadomość 7 z 7
ostatnia odpowiedź