anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powolutku na eBay-u można dostac obłedu :)

Mam dwa konta , jedno rejestrowałem kiedyś na eBay.com ale lokalizacja podana w POLAND !!! na tym koncie mam status super sprzedwca no i mam limity bo jestem niby z poza UE 🙂 dlatego otwarłem drugie konto na Polskim eBay-u . Dzisiaj juz nie mogę wystawić aukcji na eBay w Wielkiej Brytanii na pierwszym koncie bo wywala mnie na eBay.com i oczywiście chcą jakiś numer karty kredytowej i takie tam bo oni bardzo lubia wyłudzać dane a szczególnie finansowe 🙂 wybieram ze nie akceptuje i moge wystawić aukcje na eBay w USA tylko ja tam nie chcę 🙂 musiałem wystawic na koncie "nowym" gdzie jako stary użytkownik mam blokady na PayPall to jest kolejna tragedia , przeciez jestem na eBay 6 lat ale płatności przychodzące są blokowane na 21 dni ale tylko na nowym koncie eBay na starym jest wszystko ok . Najlepsze dopiero miało się wydarzyc , loguję się na pierwszym koncie i klikam "sell similar" i co sie dzieje ? automatycznie loguje mnie na drugie nowe konto !!!! z którego nie mam ochoty wystawić aukcji  , co za paranoja !!! przecież loguje sie na ARC-73 a po kliknięciu w "sell similar" otwiera się ale jako zalogowany na drugim koncie !!! przecież to jest totalny obłęd !! eBay jest tragiczną platformą dla sprzedających !! jak tak dalej pójdzie to trzeba bedzie kasować konta i wy...dalać z tąd !!! bo czlowieka doprowadzą do jakiejś choroby umysłowej 🙂 TO JEST CHORE !!! dodam że mam alert odnośnie Wielkiej Brytanii i Irlandii ze niby super seller nie spełnia warunków bo brakuje 2 komentarzy no ale konta mam nie zadłużone. Jestem ciekaw co jest grane ? i o co tak na prawdę chodzi tym chorym imbecylom z eBay . Totalna porażka , ebaya nie ma po co polecać bo jest tragiczne.No chyba że to jest taki prezent na święta ? 🙂

Wiadomość 1 z 6
ostatnia odpowiedź
5 ODPOW. 5

Re: Powolutku na eBay-u można dostac obłedu :)

Podaj im ta karte.

Wiadomość 2 z 6
ostatnia odpowiedź

Na eBay jest mnóstwo różnych regulacji z uwagi na ogromną ilosc oszustów, którzy próbuja kręcic wałki dlatego też sporo różnych obostrzeń i wymagań.

Podaj im nr karty tak jak to wspomniał stamps i po sprawie.

BTW eBay to świetna platforma jeśli chcesz więcej zarobic na Alledrogo.

pozdr.

eBay.pl to Twoje okno na świat!
Wiadomość 3 z 6
ostatnia odpowiedź

Ja nie mogę się zarejestrować , podają mi jakiś numer który mam zweryfikować telefonicznie pod bezpłatnym numerem, jak tam dzwonię kasują mnie za połączenie jak z USA i słyszę komunikat że niestety nie mogą odebrać telefonu, paranoja, handluję na Allegro chciałem powiększyć rynek o Ebay, pomyliłem się tu jest jakiś obłęd

Wiadomość 4 z 6
ostatnia odpowiedź

no widzisz, a ja zamieniłem alledrogo na ebay i mam taką sprzedaż tutaj, że tam mogłem tylko pomarzyć 😄

nigdy, ale to nigdy nie wrócę już na alledno 😛

a na przyszłość nie odświeżaj wątku sprzed roku

Wiadomość 5 z 6
ostatnia odpowiedź

Zapraszam na www.e-bsd.pl i te problemy weźmiemy na siebie.

Wiadomość 6 z 6
ostatnia odpowiedź