US Międzynarodowy Kupujący. Potrzebujesz produktu z Polski. Zapłaci!
Nazywam się Robert i jestem członkiem długo czas eBay z USA stara się kupić produkt, który jest obecnie dostępny tylko w Polsce.Polska strona nie dostarcza do USA więc mam problemy zamówienia z nich. Szukam uczciwego użytkownika serwisu eBay z Polski kupić przedmiot dla mnie wtedy to dostarczane na mój adres w USA. Zapłacę wszystkie opłaty pocztowe i dodatkowe za czas i pomoc.Poz Staram się kupować to para trampki Puma Chalk, które można znaleźć na tej stronie tutaj:
http://markowe-obuwie.eu/p25_buty_puma_chalk
Buty Puma są czekoladowy kolor i szukam kupić rozmiar 46, który jest 12 rozmiar w USA. Znowu jestem w stanie zapłacić za wysyłkę, a nawet wysłać jakiś dodatkowy za poświęcony czas i pomoc. Te buty nie są dostępne tutaj w USA i chciałby je mieć. Możesz sprawdzić moją ocenę w serwisie eBay, aby zobaczyć, że jestem uczciwym członkiem i mieć idealny 100% wynik. Nie mówię po polski, ale używam tłumacza do tłumaczenia mój tekst z angielskiego na język polski.
Czy każdy uczciwy członek tutaj mi pomóc? Jestem skłonny zapłacić wszystkie koszty
Robert
robertledee@hotmail.com
------------------------------------------------------------------
U.S. International Buyer. Need product From Poland. Will Pay!
My name is Robert and I am a long time eBay member from the U.S.A. trying to purchase a product which is currently only available in Poland. The Polish website does not deliver to the U.S.A so I am having trouble ordering from them. I am looking for an honest eBay member from Poland to purchase the item for me to then have it delivered to my U.S. address. I will pay all postage fees and extra for the time and help. The item I am trying to purchase is a pair of Puma Chalk sneakers which can be found at this website here:
http://markowe-obuwie.eu/p25_buty_puma_chalk
The Puma shoes are chocolate brown color and I'm looking to buy a size 46, which is a size 12 in the U.S.. Again, I am willing to pay for shipping and even send some extra for your time and help. These shoes are not available here in the U.S. and would like to have them. You can check out my rating on eBay to see that I am an honest member and have a perfect 100% score. I do not speak Polish, but I am using a translator to translate my text from English into Polish.
Can any honest member here help me? I am willing to pay all costs
Robert
robertledee@hotmail.com