07-12-2011 09:41
Witam !
Mam takie pytanie. Kupiłem przedmiot na ebay, za który sprzedający preferuje płatność przez paypal. O.K.
Akurat w tym momencie nie mam środków na moim koncie paypal ani nie jestem w stanie ich teraz uzupełnić.
Tu z pomocą przyszedł mój znajomy, który chce zapłacić za towar ze swojego konta paypal.
Teraz pytanie jak to zrobić ?
Czy jest możliwość po kliknięciu płacę i po przejściu na stronę paypal zalogować się na jego konto i dokonać płatności.
Bardzo proszę o odpowiedź.
07-12-2011 10:16
gdy klikniesz zaplac teraz przechodzisz do strony logowania do paypal i tam znajomy moze sie zalogowac
pamietaj jednak, ze znajomy ma pewnie ustawiony na paypal swoj adres wysylki i moze w sumie nie zaakceptowac takiej platnosci bo ma prawo oczekiwac platnosci od Ciebie a nie kogos innego + niektorzy sprzedawcy wyslaja tylko na adres wysylki z paypal
najlepiej zaplac sam lub jesli nie jest to mozliwe uprzedz sprzedawce lub zaplac przez znajomego i poinformuj sprzedaqwce aby nie byl zdziwiony
07-12-2011 18:47
Dzięki za info. Tak właśnie zrobiłem, powiadomiłem sprzedawcę jak będę płacił i wszystko zaakceptował bezproblemowo.
Jeszcze raz dzięki.
08-12-2011 21:50
w sumie znajomy moze takze przeslac kase na twoje konto paypal ze swojego paypala