Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

PayPal Blokuje mi kazda wplate

Ostatnio mialem zlozona skarge do pp przez kupujacego na 2 transakcje. Oczywiscie dostarczylem numer nadania przesylki i na dodatek posluchalem pracownika polskiego oddzialu pp i poszedlam na poczte aby uzyskac specjalne zaswiadczenie od naczelnika p...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 387 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

anulowanie platnosci paypal - gdzie sa pieniadze?

witam wczoraj anulowalam platnosc jaka wyslalam do sprzedawcy( od 3dni owy sprzedawca nie akceptowal platnosci napisalam do niego i jak sie okazalo ma inny adres paypal - tamten byl niezarejestrowany) po tym jak anulowalam platnosc z mojego konta(mba...

• 1333 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kilka banalnych pytań

Witam, Jesli ktos juz zadal wczesniej te pytania to z gory przepraszam ale jestem całkowitym laikiem w tej dziedzinie. Zamierzam załozyc konto w PayPallu i rozumiem, że nie potrzeba juz do tego karty kredytowej. Wobec tego jak mam konto w Mbanku to w...

• 87 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

obierz płatność

Witam, Dokonałam sprzedaży na ebay, otrzymałam email o odebraniu płatności. Wchodzę na paypala i nic nie widzę. Mam potwierdzony adress emailowy i akceptację tranzakcji paypal. Osoba która kupiła przedmiot dawno wysłała mi pieniadzę. Nie wiem jak je ...

• 101 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupię USD

Na poczatek 100 USD. Pozniej moze wiecej. Platnosc z mBanku. Oferty na priv.

• 52 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodawanie środków na PayPal

Jestem posiadaczem konta PayPal. Mam pytanie do odnośnie kwestii dodawania środków pieniężnych na swoje konto PayPal z konta bankowego. http://img121.imageshack.us/img121/4937/99706829.th.jpg Na PP pojawia się takie zdanie: „Upewnij się, że imię i na...

• 1791 Wyświetlenia
  • 27 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wady i zalety PayPal

Proszę o pomoc fachowców w sprawie PayPal co zajmują się sprzedażą na ebay w europie, o wszystkich wadach i zaletach tego systemu płatności. Jaki procent sprzedawanych produktów na ebay jest dokonywana płatność przez PaypPal. Czy mogę kupującego zmus...

• 4874 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

A teraz to już będę bluzgał (znowu blokada wpłaty)

To już zaczyna być denerwujące... Zakończyłem poprzednią transakcję zgodnie z jedną z opcji; zwróciłem kupującemu kasę i napisałem, aby kupił jeszcze raz. I co? O gówno; chwilę po zapłacie kasa znowu kurwa została zablokowana. Do dupy z takim interes...

• 164 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jednorazowa płatność przez PP w obcej walucie

Witajcie, jestem zupełnie nowy i zielony, założyłem konto, bo potrzebuję dokonać jednej transakcji. 40 GBP. jak mam się do tego zabrać? iść do banku, kupić funty i wpłacić na swoje konto PP? a może wystarczy, że przeleję złotówki, a oni sami to przew...

• 2097 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mam pytanko :)

Musiałem zmienić kartę na inną i już dokonałem aktualizacji an stronie PayPala. Czy na moim koncie ebay ,także automatycznie zmienią się ustawienia i czy jak będę płacił poprzez paypal to czy konto na ebay.pl już jest automatycznie powiązane z tą now...

• 84 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kasa zablokowana, klient domaga się towaru

PayPal zablokował wpłatę kupującego; towaru oczywiście nie wysłałem. Czy kupujący nie widzi u siebie tej blokady? Nie otrzymał żadnej wiadomości o niej? -- Heniek http://www.kihltd.eu

• 52 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada konta PayPal / Ebay - co jest grane? :(

Witam Otóż ni stąd ni zowąd ciach i zablokowali mi oba konta. No ok. W ramach bezpieczeństwa bla bla bla bo niby "prześwietlili" mi konta i w ich mniemaniu coś jest podejrzane bla bla bla  . PayPal odblokowali po przesłaniu stosownych dokumentów a E...

• 847 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodanie karty do PP

Dodałam kartę do PP. Pokazał się komunikat "Twoja karta została obciążona kwotą 6,50 PLN" Tyle, że na z karty PP zwinął 7,5. Dlaczego?

• 118 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kliknęłam "płać kartą" zamiast Paypal

Witam wszytskich. Na moim innym koncie kupuje trochę zagranicą. Mam konto paypal i wpisaną tam karte kredytową. Ale nie jest zweryfikowana ta karta. Placiłam juz kilkanascie razy do USA i GB, bez problemów. Przed chwila chciałam zapłacic ponownie, ni...

• 1070 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań