obierz płatność

dysiaa76
Użytkownik
Witam,

Dokonałam sprzedaży na ebay, otrzymałam email o odebraniu płatności. Wchodzę na paypala i nic nie widzę. Mam potwierdzony adress emailowy i akceptację tranzakcji paypal. Osoba która kupiła przedmiot dawno wysłała mi pieniadzę. Nie wiem jak je odebrać. Przeczytałam całą instrukcję obsługi ustawień paypal i nic nie znalazłam. Pomóżcie.
Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

obierz płatność

Skad jest ten email?

Po zalgowaniu, jesli nie masz tej transakcji na pierwszej stronie Paypala, na liscie transakcji , to pieniadze nie wplynely. Kropka.

Albo ktos probuje od ciebie wyludzic wyslanie towaru albo to jakas pomylka...

Poczekaj az pieniaze pojawia sie na twoim koncie Paypal.
Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

obierz płatność

dysiaa76
Użytkownik
Sprzedaje poraz pierwszy wię możliwe że czagoś nie ustawiłam w płatnościach paypal.
Email przychodzi z ebay, treść jego: "Kupujący wysłał płatność za przedmiot i jest ona w procesie przetwarzania przez paypal. Możesz wejść na konto paypala i sprawdzić status płatności" obok wyswietla mi sie ikonka pobierz płatność, po kliknieciu wchodze na strone logowania do paypala i nic nie ma. Nie wiem gdzie na paypalu sprawdzic wpływ płatności.
Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

obierz płatność

Po zalogowaniu sie ale pod adresem: www.paypal.pl (nie klikaj na zaden link w email, wystukaj adres recznie w okienko wyszukiwarki). Mozliwe ze email jest proba wyludzenia hasla do Paypal.

Po zalogowaniu sie do Paypal zmien haslo - tak na wszelki wypadek. Zrob to w tej chwili.
Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

obierz płatność

W Powiadomieniu o otrzymaniu płatności niema linku proszącego o zalogowanie się do PP można tam zalogowac się tylko klikając na: Numer identyfikacyjny transakcji: xxxxxxx ale jak napisał stamps222 lepiej tego mie robic
pozdrawiam
Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź