obierz płatność
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
03-12-2009 00:51
Witam,
Dokonałam sprzedaży na ebay, otrzymałam email o odebraniu płatności. Wchodzę na paypala i nic nie widzę. Mam potwierdzony adress emailowy i akceptację tranzakcji paypal. Osoba która kupiła przedmiot dawno wysłała mi pieniadzę. Nie wiem jak je odebrać. Przeczytałam całą instrukcję obsługi ustawień paypal i nic nie znalazłam. Pomóżcie.
Dokonałam sprzedaży na ebay, otrzymałam email o odebraniu płatności. Wchodzę na paypala i nic nie widzę. Mam potwierdzony adress emailowy i akceptację tranzakcji paypal. Osoba która kupiła przedmiot dawno wysłała mi pieniadzę. Nie wiem jak je odebrać. Przeczytałam całą instrukcję obsługi ustawień paypal i nic nie znalazłam. Pomóżcie.
Wiadomość 1 z 5
4 ODPOW. 4
obierz płatność
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
03-12-2009 02:41
Skad jest ten email?
Po zalgowaniu, jesli nie masz tej transakcji na pierwszej stronie Paypala, na liscie transakcji , to pieniadze nie wplynely. Kropka.
Albo ktos probuje od ciebie wyludzic wyslanie towaru albo to jakas pomylka...
Poczekaj az pieniaze pojawia sie na twoim koncie Paypal.
Po zalgowaniu, jesli nie masz tej transakcji na pierwszej stronie Paypala, na liscie transakcji , to pieniadze nie wplynely. Kropka.
Albo ktos probuje od ciebie wyludzic wyslanie towaru albo to jakas pomylka...
Poczekaj az pieniaze pojawia sie na twoim koncie Paypal.
Wiadomość 2 z 5
obierz płatność
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
03-12-2009 09:11
Sprzedaje poraz pierwszy wię możliwe że czagoś nie ustawiłam w płatnościach paypal.
Email przychodzi z ebay, treść jego: "Kupujący wysłał płatność za przedmiot i jest ona w procesie przetwarzania przez paypal. Możesz wejść na konto paypala i sprawdzić status płatności" obok wyswietla mi sie ikonka pobierz płatność, po kliknieciu wchodze na strone logowania do paypala i nic nie ma. Nie wiem gdzie na paypalu sprawdzic wpływ płatności.
Email przychodzi z ebay, treść jego: "Kupujący wysłał płatność za przedmiot i jest ona w procesie przetwarzania przez paypal. Możesz wejść na konto paypala i sprawdzić status płatności" obok wyswietla mi sie ikonka pobierz płatność, po kliknieciu wchodze na strone logowania do paypala i nic nie ma. Nie wiem gdzie na paypalu sprawdzic wpływ płatności.
Wiadomość 3 z 5
obierz płatność
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
03-12-2009 17:57
Po zalogowaniu sie ale pod adresem: www.paypal.pl (nie klikaj na zaden link w email, wystukaj adres recznie w okienko wyszukiwarki). Mozliwe ze email jest proba wyludzenia hasla do Paypal.
Po zalogowaniu sie do Paypal zmien haslo - tak na wszelki wypadek. Zrob to w tej chwili.
Po zalogowaniu sie do Paypal zmien haslo - tak na wszelki wypadek. Zrob to w tej chwili.
Wiadomość 4 z 5
obierz płatność
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
03-12-2009 21:30
W Powiadomieniu o otrzymaniu płatności niema linku proszącego o zalogowanie się do PP można tam zalogowac się tylko klikając na: Numer identyfikacyjny transakcji: xxxxxxx ale jak napisał stamps222 lepiej tego mie robic
pozdrawiam
pozdrawiam
Wiadomość 5 z 5