Kupujący z Belgii ...

Kupujący  z  Belgii  ma  jakieś  trudności  z  zapłata  mi  przez  PayPal . Podałam  mu  numer  mojego  konta  ""INTELIGO ''  tez  odpisuje  że  nie  może . Nie  wiem  dlaczego ???  Towar  zapakowany do wysyłki  , a  zapłaty brak  od  kilku tygodni   ;-(

Wiadomość 1 z 7
ostatnia odpowiedź
6 ODPOW. 6

Kupujący z Belgii ...

moze niech przysle gotowke w liscie poleconym - z tym nie powinien miec trudnosci.

Jesli posiada karte kredytowa  to nie musi sie rejestrowac do Paypal aby zaplacic - wyslij mu link do zaplaty lub utworz na swojej stronie pobor wplat bez potrzeby rejestracji.

Jak to zrobic znajdziesz na stronie Paypala  

https://www.paypal-marketing.pl/sprzedawcy/zalety/formy_platnosci.html

Wiadomość 2 z 7
ostatnia odpowiedź

Kupujący z Belgii ...

Chwila, moment. Nie podałaś mu czasami niepełnego numeru konta?

Zajrzyj tutaj:

http://inteligo.pl/pomoc/pytania-i-odpowiedzi/operacje/przelewy-zagraniczne/#answers

Przyślij mu kody: IBAN, SWIFT, BIC. Dane muszą być zgodne z tymi, jakie masz na koncie (najlepiej skopiować).

Wiadomość 3 z 7
ostatnia odpowiedź

Kupujący z Belgii ...

Większość takich problemów wynika z tego że kupujący wogóle nie kapuje że musi w banku wykonać przelew zagraniczny i w formatkę przelewu krajowego próbuje wpisać Twoje dane. Wyślij mu te dane co powyżej napisał kolega i zaznacz wyraźnie żę musi wykonać przelew zagraniczny (najlepiej europejski w standardzie SEPA).

Wiadomość 4 z 7
ostatnia odpowiedź

Kupujący z Belgii ...

Dziękuję  za  odpowiedz  ;-))

Oczywiście  że podałam  SWIFT , oraz  wysłałam FV  przez  PAYPAL  i  wreszcie  zaplacił   przez PAYPAL

~~~  Karolina  😉

Wiadomość 5 z 7
ostatnia odpowiedź

Kupujący z Belgii ...

Czyli załatwione.

Zuch Dziewczyna 🙂

Wiadomość 6 z 7
ostatnia odpowiedź

Kupujący z Belgii ...

no i super, ależ Ci się Karolina chciało tyle czekać, ja czekam na kasę max 3 dni, w 4 dniu otwieram spór o zaległą płatnośc za przedmiot

jasne, tak jak napisał ebajer_nr_1 może Ci spokojnie wysłać listem poleconym, ja ostatnio otrzymałem 26 ojro, z tego 1 ojro przykleił taśmą do banknotu, i kasa była w ciągu 7 dni

Wiadomość 7 z 7
ostatnia odpowiedź