Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

KUPOWANIE CHINY HON KONG

WITAM JESTEM NOWYM UZYTKOWNIKIEM MAM TAKIE ZAPYTANIE KUPUJE BIZUTERIE LUB ZEGARKI NA CO TRZEBA ZWRACAC UWAGE NP WYGRALEM AUKCJE W CHINACH 3,27 I BEZPŁATNEA PRZESYŁKA ZAPŁACONA PAY PAL SPRZEDAJACY MA SWÓJ SKLEP I 99 POZYTYWÓW CZY NIE MA ZADNYCH DODATK...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 155 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprawa o zaległa płatność a Sprzedający który nie jest już użytkownikiem Eb

Witam! Zakupiłam od sprzedającego z Niemiec dwie sukienki. Zwlekałam z płatnością, ponieważ sprzedawca nie chciał naliczyć zniżki, która należała się przy łącznej wysyłce, w końcu zapłaciłam (sprzedawca założył mi w międzyczasie sprawę o zaległą płat...

Kupienie na ebay.co.uk

Witam! Na ebay.co.uk jest przedmiot na którym mi cholernie zależy. Nie posiadam konta w banku ... Czy jak klikne BUY to przedmiot będzie mój,a ja na poczcie wpłace mu złotóweczki,albo w kantorze zamienie na dolary i w banku na druczku przeleje dolary...

• 222 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup z USA...ile czasu muszę czekać?

Witam. Kupiłem instrument muzyczny za 1000$ na ebay.us. Kontakt ze sprzedawcą 100% pozytywny wymiana informacji jak dla mnie perfekcyjna. Aukcja zakończyła się 18 czerwca i tego samego dnia wysłał przesyłkę. Napisał że dośle do tego dodatkową kość pa...

• 124 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka kasiory do Holandii [mBank]

Potrzebuję przesłać kwotę 700€ na rachunek mojego kontrahenta w Holandii. Mam konto w mBanku które oferuje 2 opcje realizacji, tj. SWIFT oraz SEPA. Nie wiem którą wybrać. Zależy mi na bezpiecznym, bezproblemowym przekazie pieniędzy. Znam jedynie nume...

• 106 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie chce przez PP, ale "przelew+"

Witam. Mam problem. Sprzedawca prosi o płatność w systemie "przelew+". Czy KTOŚ może mi poradzić gdzie taki przelew mogę zrobić " najtaniej? Z inteligo nie daje rady. Pozdrawiam.

• 261 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup w Niemczech

Witam wszystkich. Chciałbym kupić odkurzacz automatyczny w Niemczech u tego sprzedawcy: http://cgi.ebay.pl/Samsung-Navibot-SR8855-Saugroboter-Navi-Bot-Ret-/290446986827?cmd=ViewItem&pt=DE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Staubsauger_PM&hash=i...

• 186 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno u przesylka z USA

Witam! mam zamiar zamowic koszulke http://cgi.ebay.pl/Rajon-Rondo-Celtics-womens-Adidas-Medium-M-MED-JERSEY-g-/160446022992?cmd=ViewItem&pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item255b540550#shId i teraz mam kilka pytan gdyz jestem poczatkujacy. czy rzeczywi...

• 79 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Skąd pójdzie przesyłka?

Witam, Mam zamiar kupić zegarek Casio G-shock AW-591SC-7A http://cgi.ebay.pl/Casio-G-SHOCK-Youth-Culture-Watch-AW591-AW-591SC-7A-/180522102822?cmd=ViewItem&pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item2a07f4b026#ht_4241wt_1137 Ale o...

• 205 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup z poza UE. VAT, cło - co i jak?

Witam, Chciałbym się dowiedzieć, jak wygląda procedura zapłaty cła i VAT'u. Kiedy i komu się to płaci? Przypuśćmy, że kupuję u sprzedawcy z USA 20 przedmiotów po 250zł każdy + 100 zł wysyłka. Płacę sprzedawcy 5.100 zł, sprzedający wysyła towar i ... ...

• 1434 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie dostałem przedmiotu a minął szmat czasu...

No właśnie. Z natury jestem cierpliwy i czekałem na zakupiony przedmiot w uk ok półtora miesiąca. Kupiłem tam sporo i z tego co pamiętam na przesyłki czekałem najwyżej 3 tygodnie a tu już 6! Sprzedawca w połowie tego okresu zapewniał że wysłał i jakb...

• 129 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

SNOWBOARD-jakie opłaty?

kupuję na ebayu deske snowboardowa, jaki moze byc koszt przesylki do polski? i jakiej wielkosci dodatkowych oplat moge sie spodziewac? i jeszcze takie pytanie, gdyz nie korzystalam wczensiej z ebaya: przy platnosci paypal sprzedawca moze miec accepte...

• 105 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania