Kupienie na ebay.co.uk

wilus12
Użytkownik
Witam!
Na ebay.co.uk jest przedmiot na którym mi cholernie zależy.
Nie posiadam konta w banku ... Czy jak klikne BUY to przedmiot będzie mój,a ja na poczcie wpłace mu złotóweczki,albo w kantorze zamienie na dolary i w banku na druczku przeleje dolary??:/

Jak to wyglada prosze o szczegolowe wyjasnienia.
Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Kupienie na ebay.co.uk

- przekazy pocztowe za granice: http://www.poczta-polska.pl/Uslugi/?U=DlaCiebie&DC=Finanse&F=Przekazy
ani przelewy nie zagwarantuja ci zwrotu kasy jesli sprzedawca np. delikatnie mowiac sie rozmysli i nie wysle Ci przedmiotu
- jesli sprzedawca akceptuje paypal, zaloz konto bankowe, zaloz konto paypal, przelej kaske z konta na paypal i zaplac paypalem ktorey przeliczy zl na inna walute + w przypadku problemow mozesz otrzymac zwrot pieniedzy
Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Kupienie na ebay.co.uk

Nie trzeba mieć nawet konta w banku, wystarczy na poczcie przesłać pieniądze na swój paypal. A po tem to już "samo się płaci" 🙂
Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

Kupienie na ebay.co.uk

CO ZROBIC JESLI KUPILAM PRZEDMIOT NA AUKCJI EBAY A SPRZEDAWCA STWIERDZIL ZE SIE ROZMYSLIL I ZE JEDNAK MI TEGO NIE WYSLE
Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

Kupienie na ebay.co.uk

Mozesz wystawic komentarz, sprzedjacy nie wystawi ci negatywnego bo nie ma takiej mozliwosci.
Jezeli juz zaplacilas i sprzedawca sie rozmyslil to bedziesz potrzebowac pomocy ze strony policji, aby dochodzic swoich praw. Tylko platnosci PayPal sa chronione.
Wiec rada od 09quincy09 wydaje sie najlepsza.
Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź