anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprawa o zaległa płatność a Sprzedający który nie jest już użytkownikiem Eb

Witam!
Zakupiłam od sprzedającego z Niemiec dwie sukienki. Zwlekałam z płatnością, ponieważ sprzedawca nie chciał naliczyć zniżki, która należała się przy łącznej wysyłce, w końcu zapłaciłam (sprzedawca założył mi w międzyczasie sprawę o zaległą płatność). Płatność (przez paypal, wykonana ze strony EBay) była w trakcie przetwarzania, kiedy otrzymałam od sprzedającego niemiłego maila z wykrzyknikami na temat adresu płatności. Otóz podobno miałam dokonać płatności na inny adres email (nie dostałam wcześniej takiej informacji). Anulowałam więc poprzednią płatność i czekałam aż pieniądze do mnie wrócą, żeby przelać na podane nowe konto. Minęły 2 dni, pieniądze nie wróciły, ale ponieważ dziś mija termin płatności wyznaczony w sprawie, a zależało mi na sukienkach,zdecydowałam się zapłacić jeszcze raz, i tu niespodzianka - po wejściu na stronę przedmiotu, widnieje informacja, że sprzedający nie jest już użytkownikiem Ebay. Tym bardziej obawiam się zapłacić, nie wiem co mam teraz zrobić.
2 pytania:
1. Kiedy anulowana płatność do mnie wróci (na konto PayPal, lub na kartę kred. - na stronie paypal jest informacja, że kwota została zwrócona na kartę kredytową, ale na karcie tych pieniędzy nie ma - minęły już 2 dni)?
2. Czy dostanę ostrzeżenie, mimo, że sprzedający nie jest już użytkownikiem EBay?
Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Sprawa o zaległa płatność a Sprzedający który nie jest już użytkownikiem Eb

1. max 7 dni
2. nie
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź