anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup z USA...ile czasu muszę czekać?

Witam. Kupiłem instrument muzyczny za 1000$ na ebay.us. Kontakt ze sprzedawcą 100% pozytywny wymiana informacji jak dla mnie perfekcyjna. Aukcja zakończyła się 18 czerwca i tego samego dnia wysłał przesyłkę. Napisał że dośle do tego dodatkową kość pamięci RAM i płytę z samplami za free...jeśli oczywiście będę chciał. Oczywiście zgodziłem się. Problem polega na tym ze wczoraj o godzinie dziesiątej miałem już ten RAM i płytę(list wysłany 23 czerwca) a o instrumencie cisza - informacja na USPS - Your item left the United States from ISC SAN FRANCISCO (USPS) at 8:56 AM on June 21, 2010. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later (od 21.06 zero zmian w informacji). Co mam dalej robić? bo wydaje mi się że instrument jest już w Polsce tylko że tak jak w wielu postach tutaj - po prostu "wisi w próżni":/
Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

Dzwoniles juz do lokalnego oddzialu UPS? Numer masz a oni nimby ten swoj sytem maja. Mam tylko nadzieje ze ta plyta to nie jest czasem przekrent za instrument.
Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

jedyna rada do zadzwoń do sortowni w Wawie, tam Ci powiedzą czy towar już jest i ewentualnie na jakim Celnym się znajduje.

masz fon 225481356
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź