Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Niestety, ten sprzedawca nie wysyła tego przedmiotu do

Próbuję zakupić produkt, który już wcześniej próbowałem od tego sprzedawcy. Produkt dotarł bez problemu. Teraz gdy próbuję kupić ponownie, otrzymuję komunikat: Niestety, ten sprzedawca nie wysyła tego przedmiotu do: Pomeranian, Polska. Dostępne opcje...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 241 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak trackingu na stronie Poczty Polskiej - paczka z USA

Paczka idzie z USA, jest to paczka rejestrowana z numerem do śledzenia, już nie raz zamawiałam ten właśnie rodzaj przesyłki i umożliwia on śledzenie jej od momentu wysłania w Stanach do doręczenia jej w Polsce. To odpowiednik naszego EMS/Pocztex i ta...

• 12379 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Centrum wysylkowe?

WitamMam do Was pytanie jak dlugo trwa wysylka z centrum wysylkowego USA do Polski.Moja przesylka trafila do centrum wysylkowego 3 wrzesnia i od tej pory nic sie juz nie zmienia.Termin doreczenia uplywa 16 wrzesnia.Czy nie powinienem miec juz nowego ...

• 782 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zakup z USA i uszkodzony przedmiot, jak odzyskać pieniądze

Prośba o pomoc jak można rozwiązać sprawę. 21.03.24 kupiłem płytę CD na ebay w USA w przedsprzedaży, zapłaciłem i wysyłka miała być po premierze w lipcu. Otrzymałem ją kilka dni temu i okazała się połamana. Sprzedawca nie chcę oddać pieniędzy ani zwr...

• 114 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno zegareka z Chin

Witamczy może mi ktoś ogarnięty powiedzieć jakie bedą dodatkowe koszta. Wysyłka jest za darmo https://www.ebay.pl/itm/226106763053?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=4908-175131-2357-0&ssspo=faVZ2g-eQfW&sssrc=4429486&ssuid=ikqh3htztr6&var=&widget_ver=artemis&med...

• 152 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Akceptacja kontroferty

Witam.Na początek napiszę że dotyczy to wszystkich sposobów logowania, na ebay.com i akcesoria również.Otrzymałem kontrofertę od sprzedawcy. Chcę ją zaakceptować ale niestety jak na nią klikam to wyskakuje aukcja z ceną wyższą od tej która była ofert...

• 360 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka z UK do PL ;/

WitamZamówiłem kolecjonerską grę w sklepie UK jako że w Polsce dystrybutor nie okazuje chęci jej sprzedaży. Wszystko poszło gładko, szybki kontakt, wpłata przez PayPala , wysyłka 11.09 a paczki nadal nie ma ;/ Obsługa sklepu z UK twierdzi że przesyłk...

• 13709 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak zwrotu pieniędzy

Dzień dobry. Kupiłam przedmiot w USA i niestety nigdy nie opuścił Stanów. Sprzedawca wysłał do centrum ebay w IL i tam ślad o nim zaginął. Po kontakcie ze sprzedawcą zgłosiłam na ebay, iż przedmiot do mnie nie dotarł. Po pewnym czasie dostałam wiadom...

• 141 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Uszkodzone książki

Witam,Proszę doświadczonych użytkowników o poradę, kupiłem nowy zestaw książek z GB, które przyszły powgniatane, nie były w paczce w żaden sposób zabezpieczone. Miały być na prezent, wgniecenia są na tyle mocne, że nie chcę takich dawać (wyglądają ra...

• 288 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przesyłka

hej jestem zainteresowany dość drogą lalką ale przesyłka jest z Wielkiej Brytani i to ponad 70 zł i mam pytanie czy da się jakoś mieć darmową dostawę ?

• 101 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedawca anulował zakup bez mojej zgody i wiedzy.

Cztery dni temu kupiłem na Niemieckim Ebayu urządzenie elektroniczne https://www.ebay.de/itm/156165888158 ,dzień później zauważyłem że zakup został anulowany a pieniądze cofnięte na moje konto. Problem w tym że sprzedający się ze mną nie kontaktował ...

• 249 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatność

Mam do zapłaty 26,50 EUR , w koszyku jest przeliczenie 113,48 zł a po przejściu do realizacji zamówienia jest 118,34 zł. Czym jest spowodowana ta różnica ?

• 293 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z kontrofertą

Witam . Składam ofertę sprzedającemu , po chwili otrzymuje kontrofertę i jest możliwość "Odpowiedz" . Klikam i nic się nie dzieje . Kiedyś po kliknięciu na "Odpowiedz" w przeglądarce pojawiało się nowe okno i można było zaproponować inną cenę , teraz...

• 691 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań