Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Po wygranej aukcji sprzedajacy sie rozmyslil, POMOCY

Witam, wiec tak, wygralem aukcje (piatek) dostalem maila kiedy chce przyjechac odebrac towar, odpisalem ze wysylam transport ktory dotrze w poniedzialek , gosc najpierw sie nie odzywal(sobota) po czym w niedziele mi napisal ook godz 15. czy jestem pr...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 484 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prawdopodobnie OSZUST

Witam co mam robic? zostałem najprawdopodobniej oszukany przez uzytkownika "cypisek1233" na konsoli Xbox 360.. przed przelaniem pieniedzy kontak dobry.. brak telefonu tylko... przelalem pieniadze.. i dostałem wiadomosc od sprzedajacego ze paczka zost...

• 803 Wyświetlenia
  • 28 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pirwsz strona

Witam ,mam pytanie do bardziej oblatanych uzytkownikow -czy jest mozliwosc zaplaty by byc na pierwszej stronie aukcji. :-x

• 130 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszukani przez użytkownika Radziutek 2007

Szukam osób które w ostatnim czasie uczestniczyły w aukcjach Radziutek 2007 jeśli zapłaciły za wgraną aukcję czy otrzymały wylicytowany przedmiot ? Czy normalnym jest że administratorzy serwisu wyczyścili moje konto świadczące o wygranej aukcji po za...

• 124 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

po godzinach ...

ludziska ! czy Wy naprawdę nie macie o czym rozmawiać?? okradli mnie na eBay, jak zapłacić bo nie znam angielskiego, kupujący się nie odzywa, sprzedający nie chce sprzedawać Polakom. czy to serwis aukcyjny, czy dom waryotów ?? 

• 115 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dziwny e-mail z PAYPAL ...

Otrzymałam dziwny e-mail z PayPal - że za miesiąc zamkną mi moje konto , ponieważ jak piszą '' od 3 lat nie było obrotów''. A jest to nieprawda , bo ostatnia wplata była 28.6.2010. Nie wiem co to znaczy - jestem trochę zaniepokojona , bo to konto PP ...

• 380 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

POMÓŻCIE! Czy ktoś ogląda moje aukcje??

Jestem nowym sprzedającym na ebayu. Nie widzę w podglądzie aukcji ile osób oglądało moją aukcję, w związku z tym nie wiem czy w ogóle ktoś je ogląda, bo jak nie to po co mam wystawiać?

• 584 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

brak kontaktu ze sprzedającym

witam.wylicytowałem telewizor za 1/4 wartościsprzedawca nie odpowiada na mejle,dla tego nie spiesze sie z przelewem.zaraz minie tydzień a sprzedawca sie nie odzywa.płatnośc paypal,za pobraniem lub odbiór osobisty.ile mam czasu na zapłacenie za przedm...

• 420 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poszukuję osób z płynnym angielskim oraz znających dobrze zasady EBAY

Jak w temacie. Poszukuję do pomocy osoby handlujące na ebay.com z dużym doświadczeniem, nie muszą się ujawniać na forum wystarczy do mnie wysłać wiadomość priv. Mam problem z którym sam sobie nie poradzę a nie jest to zapewne problem dotykający tylko...

• 100 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

AUKTIVIA - SLAIDY ......

Może ktos sie zna na tym jak uruchomić ''auktivię '' - mialam dlugo na moich aukcjach slaidy - przesuwające sie - ale znikły i teraz jakos nie umie sobie uruchomic ich ponownie. ~~~ z góry dziekuje za dobra rade ~~~~ KAROLINA SZCZECINIANKA .:-)

• 102 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedający zarządał dopłaty za przesyłkę

Witam. 27 maja br. wygrałem licytację JVC BR-7000ERA VHS Recorder Duplikator, numer przedmiotu: 330434626678. Zapłaciłem za przedmiot dodając 16 euro na koszty przesyłki (taką kwotę zamieścił sprzedający na stronie przedmiotu). 7.06 otrzymałem inform...

• 356 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego spada sprzedaż ....

Dlaczego spada sprzedaż na Ebay i na innych serwisach czy to objaw kryzysu ogolnego , pogody , czy powodzi ???? !!!!!!!!!!!!!!! ;-))

• 605 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ile miesiecy mam jeszcze czekac na odpowiedz od eBay Europe?

Czy ktos z Was juz kiedys pisal do glownej siedziby ebaya w Europie ? Wyslalem list na adres : eBay Europe S.a r.l. Attn: eBay.co.uk Legal 22-24 Boulevard Royal L-2449 Luxembourg z prosba o dane adresowe jednego z uzytkownikow, ktory sprzedal mi pira...

• 214 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Faktura PLN

Witam. Mam taki problem. Otóż chciałbym zapłacić za fakturkę wystawioną przez ebay. Faktura jest w polskich złotych. ok ... ale chcąc skorzystać z systemu paypal, nie mogę ponieważ akceptują tylko waluty EURO GBP i coś jeszcze. Karta kredytowa - to s...

• 74 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania