Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

co myślę o eBay

Dlaczego eBay nie jest popularny w polsce? Mnóstwo zbędnych formalności, layout rodem z lat 90', strona jest nieestetyczna i wszędzie panuje bałagan. Korzystam już od 5 lat z innego serwisu i eBay nie dorasta mu do pięt. Chciałem podjąć się handlu za...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 449 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

micro camere typ zapalniczki

Cześć wszystkim!Zakupiłem micro camere i przy załączeniu do laptopa zainstalowały mi się sterowniki.Po czym nic mi nie wykazało tylko pytanie dostałem o skąpresowaniu dysku.Nie wiem co się stało ze nie widzi tej mickro camery.I nawet nie skąpresowało...

• 174 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

koszty przesyłki

Witam,chciałbym zamówić do Polski część do telefonu Nokia N8 ale nie wiem jaki byłby koszt wysyłki. Proszę o pomoc

• 295 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Błąd skryptu ebay - ulubione wyszukiwania

Witam,gdzie mogę zgłosić błąd skryptu ebay.pl ?Gdy dodałem wyszukiwanie do "Ulubione wyszukiwania" i przychodzi do mnie mail, po kliknięciu na link http://goo.gl/nio9zA , pojawia się błąd "Nie udało się nawiązać połączenia", zauważyłem że na początku...

• 375 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ubuntu Edge

Hej,jako, że forum "Rozmowy po godzinach" to może odejdźmy trochę od eBaya (o ile nie skasują tematu). Słyszeliście o Ubuntu Edge? Zbierają $32M na indiegogo. http://igg.me/at/ubuntuedge Może pomożecie? Może ktoś chce mieć ten telefon? Ja np. nie mog...

• 229 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kłopoty z zapłaceniem za przedmiot.

Witam, Chcę kupić przedmiot wystawiony na aukcji. Gdy klikam na kup teraz przechodzę dalej,żeby zapłacić przez PayPal. Niestety PayPal przed zalogowaniem się do konta każe mi przypisać kartę kredytową, której nie posiadam (na koncie mam środki na zak...

• 250 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomocy

witam , mam pytanie czy jest mozliwosc pozyskania wiecej informacji o sprzedajacym? ostatnio kupilem telefon i dla pewnosci uzylem opcji informacji o sprzedajacym. wyswietlilo mi tylko imie i nazwisko , miejsce zamieszkania i nr telefonu ktory jest n...

• 360 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomoc komentarze plz

Witam Czy mógł by mi ktoś pomuc w uzyskaniu 10 komentarzy. Chciał bym sprzedawać na zagranicznych ebayach ale nie moge prosze o odpowiedz ??

• 483 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaki adres e-mail mam na ebay ?

Jak w temacie potrzebuję pomocy w ustalenie mojego adresu e-mail na który mam założone konto ebey.Dawno go nie używałem i po prostu wyleciał mi z głowy.  Może jak napisałbym do kogoś to byłoby widac wtedy mój adres? 

• 690 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania