Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Witam,Czy Royal Mail International Standard (Small Packets) z UK do Polski jest rejestrowana?

Witam, mam pytanie. Sprzedawca zaproponował na swojej stronie opcji wysyłki następujący rodzaj: Royal Mail International Standard (Small Packets). Nie wiem czy to jest przesyłka rejestrowana, boje, się, że jak zginie to sprzedawca wyprze się twierdzą...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 2707 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka przedmiotów do USA - możliwe opcje

Witam, Niestety nadal zdaża się, że przesyłki do USA nie dochodzą, w 98% jest to Floryda  Czy są jakieś inne opcje oprócz wysyłki listem poleconym przez naszą kochaną pocztę, co jak wiadomo nie zadowala kupującego bo itak nie może tego śledzić po op...

• 382 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ukrycie wyswietlania przedmiotu w opiniach

WitamCzy jest mozliwosc ukrycia w opiniach mozliwosci wyswietlenia przedmiotu za ktory jest ta opinia ? Sprzedaje wiec ustawienie karty na prywatny nie wchodzi w gre. Jesli jest taka mozliwosc to gdzie jej szukac? Pozdrawiam

• 673 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problemy techniczne 9 maja 2016

Czy eBay w związku z problemami jakie miały miejsce 9 maja 2016 w godzinach wieczornychhttp://downdetector.com/status/ebay/news/44774-problems-at-ebayplanuje jakieś wznawianie zakończonych w tym czasie aukcji?

• 1527 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie dot. PayPal

Witam, Mam pytanie dotyczące PayPala. Otóż jak zamknę konto, to później mogę utworzyć nowe?

• 463 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

użyczenie adresu w Niemczech

Witam, Czy zna ktoś firmy, które mogą użyczyć za oplatę adresu w Niemczech w clu rejestracji na ebay.de ??? Pozdrawiam

• 599 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Tragiczne praktyki Polskiego TEAMU EBAY

Chciałbym zapoznać forumowiczów z karygodnym zachowanie sie teamu Polskiego EBAY .Kupujący z Australii kupił ode mnie dwie monety . Wpłacił zbyt mało na ich przesyłkę i próbowałem poprosic go o mała dopłatę . Miałem już dość doplacanie i finansowanie...

• 419 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem ze zmianą opcji wysyłki

Witam, ostatnio zakupiłem przedmiot od niemieckiego sprzedawcy w opcjach wysyłki zaznaczyłem ,, płatność przy odbiorze ,, z niewiadomych przyczyn po zakonczeniu wypełniania tychże formalnosci zamieniło sie na ,, odbiór osobisty ,, jest jakas opcja zm...

• 289 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zamknięcie aukcji przed końcem

Witam i pozdrawiam użytkowników eBay, moje pytania brzmi: 1) czy wystawiający przedmiot na licytację może wycofać go w każdej chwili, jeżeli jeszcze nikt nie zalicytował? 2) czy wystawiający przedmiot na licytację NIE może wycofać przedmiotu, jeżeli ...

• 329 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupuje, placi...chce anlować, itd. - 5x w miesiacu......

w ciagu ostatnich kilku miesiecy często jak nigdy wczesniej (sprzedaje juz ponad 2 lata) powtarzyła mi sie taka sytuacja: kupujacy kupuje przedmiot, placi, nastepnie rezygnuje po kilku-nastu godzinach (2x w tym miesiacu) lub kilku-nastu dniach (1x w ...

• 2860 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania