Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

okradanie paczek z HK

Co prawda na ebay mi się to jeszcze nie zdarzyło aby część przesyłki "ulotniła" się na terenie Polski, jak już ginęła to w całości. W ostatnim czasie regularnie są okradane prywatne list i przesyłki wysłane do mnie od przyjaciela z HK. Począwszy od z...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 289 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! deklaracja celna

Do tej pory wysyłając coś do znajomych poza UE nigdy nie wypełniałam deklaracji celnej, ale tym razem przesyłka będzie duża i cięzka ze względu na dwie książki, poza ksiązkami jeszcze kilka innych drobnych rzeczy...Jaką wpisać wartość? Rzeczy są moją...

• 6466 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Access Denied

Nie moge wejsc na Ebay, Pisze :Access DeniedYou don't have permission to access "http://www.ebay.com/" on this server.Reference #18.acdbab62.1496920614.21bc13cf Próbowałem wszystkiego ,resety , Telefony do Dostawcy internetu i NIC. Tak pisze na kilku...

• 494 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z weryfikacja konta

Witam, Jestem tu nowym uzytkownikiem i mam taki problem, mianowicie na koncie paypal chciałem podpiac swoj rachunek bankowy, dodalem go do konta paypal i dostalem informacje ze przesla mi dwie male kwoty na moj rachunek i bede musial je podac w paypa...

• 480 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pay pal, brak pewnej sumy na koncie

Witam, mam problem z kontem paypal Co jakis czas robie screeny dzis zrobilem przelew po zakupie i wszedlem na konto paypal aby sprawdzic stan konta Sceen składa sie z dwochpierwszy u góry jest robiony 25 kwietniaa niższy screen z dziśpo obliczeniu st...

• 210 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal wypłata środków na konto bankowe ? Pomocy

Witam mam pytanie odnośnie wypłaty środków z konta PayPal w środe o 10 zleciłem wypłate środków na rachunek bankowy w Pekao sa w czwartek o 10 status z oczekującego zmienił sie na Zakończony do dziś nic nie ma na koncie dane prawidłowe były podane Cz...

• 719 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kradzież konta nieautoryzowana tranzakcja

witam dzisiaj zauważyłem tranzakcję których nie dokonałem ktoś kupił z mojego konta jakieś kody do PS4 jedna po 35 funtów, nie mogę się zalogować na swoje konto ponieważ wyskakuje komunikat "Wyślij do nas e-mail, korzystając z poniższego łącza, i pod...

• 474 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy sprzedający ma prawo odmówić możliwości sprawdzenia przedmiotu przy odbiorze osobistym?

Wylicytowałem sprzęt , mikser audio. Wybrałem odbiór osobisty, bo tam często jeżdżę, ale zapłaciłem przelewem większość , trzy czwarte kwoty. Napisałem do sprzedającego, kiedy przyjadę, i że chcę sprawdzić , jak sprzęt działa. Odmówił, twierdząc, że ...

• 443 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Statystyki ilości aukcji na stronie

Witam, czy orientujecie się czy gdzieś można sprawdzić obecną ilość wszystkich aukcji na stronie? muszę stworzyć do pracy mgr ranking top3 portali aukcyjnych w Polsce i na świecie i potrzebuje jakiś statystyk.. pomocy! 

• 379 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

EBAY EUROPE SARL 888-749-3229

Witam, mam pewien problem bowiem w miesiącu grudniu na rachunku mojej karty kredytowej pojawiła się taka pozycja:EBAY EUROPE SARL 888-749-3229 10,59 Euro. Niewiem co to jest, faktury za Ebay płacę poprzez PayPal. Może ktoś miał taki przypadek? Pozdra...

• 1246 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania