Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Praca zdalna i vps windows

Szukam jakiegoś rozwiązania, żeby mieć stały dostęp do „zdalnego pulpitu”, gdzie mogę pracować jak na normalnym komputerze, ale z dowolnego miejsca. Czy VPS Windows faktycznie się do tego nadaje? Jak wygląda praca na takim serwerze?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 78 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drink bar

: Zastanawiam się, czy taki mobilny drink bar wymaga od nas jakiejś specjalnej oprawy? Czy trzeba go stroić, dopasować do sali?

• 57 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Złote monety czy sztabki

Chcę wejść w złoto, ale nie wiem, czy zacząć od monet czy może od sztabek? Jakie macie podejście?

• 90 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie produkty pod własną markę gsm

Planuję wprowadzić własną linię akcesoriów GSM pod marką własną. Jakie produkty są obecnie najbardziej popularne i warto je uwzględnić w ofercie?

• 45 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wzór pełnomocnictwa cywilnego

Muszę napisać pełnomocnictwo dla kogoś, kto będzie załatwiał za mnie sprawy cywilne. Nigdy wcześniej tego nie robiłem. Czy ktoś ma sprawdzone źródło, skąd pobrać taki wzór?

• 82 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zarządzanie wynajmem w Krakowie

Cześć wszystkim,Mam mieszkanie w Krakowie, które planuję wynająć, ale mieszkam za granicą i nie mam możliwości zajmować się tym osobiście. Zastanawiam się nad skorzystaniem z usług firmy zarządzającej wynajmem. Czy ktoś ma doświadczenia z takimi firm...

• 66 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie o wystrój baru

Szukam pomysłów, jak urządzić bar w bardzo ograniczonej przestrzeni. Chodzi o coś nowoczesnego, ale też przytulnego. Zależy mi, żeby miejsce zachęcało do zostania na dłużej, mimo że nie jest duże. Widział ktoś jakieś ciekawe realizacje albo ma jakieś...

• 55 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Organizacja firmowego bankietu w Krakowie

Planuję zorganizować firmowy bankiet w Krakowie dla około 50 osób. Szukam miejsca z eleganckim wnętrzem i dobrą kuchnią. Co możecie polecić?

• 60 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Tynki czy płyty karton gips

Witajcie. Na co zdecydowaliście się u siebie w domu? Na płyty karton gips czy jednak na tynki ? Co lepiej się sprawdziło?

• 75 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania