Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Nietypowe miejsce na spotkanie firmowe w Krakowie

Potrzebuję czegoś innego niż standardowa sala konferencyjna czy hotel. Chodzi o kameralne spotkanie biznesowe, ale zależy nam na luźniejszej atmosferze, gdzie można pogadać, coś przekąsić i nie czuć się jak na szkoleniu. Macie coś do polecenia?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 198 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Komin do kominka stalowy czy ceramiczny

Stawiam dom i planuję kominek, taki klasyczny z szybą. Szukam teraz informacji o tym, jaki komin najlepiej się do tego sprawdzi. Spotkałem się z opiniami, że ceramiczne są lepsze, ale z drugiej strony sporo osób poleca stalowe systemy kominowe. Czy k...

• 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy ktoś robił domową kiełbasę i może coś doradzić?

Mam w planach zrobić swoją pierwszą kiełbasę w domu. Mam maszynkę, jelita też już zamówiłem, ale zastanawiam się nad jakąś wędzarnią. Czy opłaca się inwestować w coś porządniejszego, czy na start wystarczy coś prostego? I jak ogólnie wygląda kwestia ...

• 75 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaka koparka kołowa do pracy

Potrzebuję koparki kołowej, która będzie działać zarówno na asfalcie, jak i na trochę bardziej nierównym terenie. Macie jakieś doświadczenia, na co patrzeć, żeby nie żałować wyboru?

• 86 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Gdzie kupić jednorazowe rękawiczki nitrylowe

Szukam miejsca, gdzie można zamówić rękawiczki nitrylowe jednorazowe, najlepiej w większych opakowaniach. Zależy mi na dobrej jakości i przystępnej cenie. Macie jakieś sprawdzone sklepy online?

• 208 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rekuperacja

Witajcie, polecacie montaż czy niekoniecznie? 

• 101 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Żywienie kota

Bardzo często piszecie tu że karma sucha nie jest wskazana dla kota a co jeśli kot podbiera psu. Wiadomo nie pozwalamy, ale czasem jak widzi że nie patrzymy to podchodzi i zjada. Dodam że kot dostaje dobrej jakości karmę mokrą. Zmiana miejsca podawan...

• 75 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Solidne kółka do wózków magazynowych

Szukam sprawdzonego miejsca, gdzie można zamówić dobrej jakości kółka do wózków magazynowych. Zależy mi na trwałości, bo w poprzednich często zdzierała się guma albo blokowały się łożyska. Ktoś coś poleci?

• 69 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Instalacje w domu

Witajcie, jakiego typu instalacje macie u siebie w domu/ Co zainstalowaliście?

• 124 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Autohipnoza a uzdrowienie emocjonalne

Zmagam się z trudnymi emocjami i chciałbym znaleźć skuteczną metodę na ich przetworzenie. Słyszałem, że autohipnoza może być pomocna w uzdrawianiu emocjonalnym. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami lub polecić sprawdzone techniki?

• 104 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam miejsca na urodziny dziecka

Organizowałyście kiedyś urodziny poza domem? Chodzi mi o coś ciekawszego niż typowa sala z kulkami. Dziecko ma 9 lat i chciałabym, żeby miało frajdę, ale też żeby to było dobrze ogarnięte logistycznie.

• 100 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Elewacja z blachy trapezowej opinie

Czy elewacja z blachy trapezowej ma sens przy domu jednorodzinnym? Nie wiem, czy to się sprawdzi czy nie będzie wyglądało jak hala.

• 94 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania