Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Sprzedaz poprzez sklep ebay bez rachunku zakupu.

Witam, Mam pytanie, czy na kazda rzecz jaka sprzedaje przez moj sklep musze posiadac rachunek zakupu.Innymi slowy czy przez swoj sklep moge sprzedawac produkty niewiadomego pochodzenia np:- zakupilem partie spodni bez rachunku i chce je sprzedac prze...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 3112 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Facebook i Youtube w sklepie i aukcji

Czy można umieszczać link do Fun page i Youtube produktu w szablonie i sklepie ? W Helpie piszą,że nie, ale widzę,że sprzedający mają linki.Są jakiś dozwolone skrypty .js umożliwiające podlinkowanie? Dzięki za pomoc.

• 397 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kategorie sklepu połączone z szablonem

Istnieje możliwość połączenia listy kategorii sklepu (które na aukcji wyświetlane są z lewej strony) z szablonem?. Głównie chodzi o wkomponowanie całego szablonu z kategoriami.

• 280 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot prowizji

Witam ,mam nastepujace pytanie, klient chce zwrocic rzecz bo mu sie nie podoba,jak ma to zrobic zebym ja otrzymal zwrot prowizji od eBay.Taki zwrot powinien byc przeprowadzony przez otwarcie case w Resoultion centre czy zwyczajnie poprzez zaznaczenie...

• 2873 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż za granicę (firma)

Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem eBay'a, aktualnie czekam na weryfikację konta. Mam pytanie dotyczące sprzedaży za granicę - koniecznie trzeba uzyskać pierw 10 pozytywnych komentarzy oraz mieć aktywne konto od 90 dni (przy okazji - gdzie ...

• 365 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawieniem aukcji - weryfikacja konta

Witam, Mam problem z połączeniem karty debetowej z ebayem, zaznaczam, że udało mi się połączyć konto paypal z ebayem i konto paypal jest zweryfikowane z moim kontem bankowym równiez. Gdy probuje zweryfikowac dane poprzez karte dostaje komunikat : "Ka...

Ne mogę wystawić kolejnej aukcji

Dzień dobryBardzo proszę o pomoc.Wystawiam aukcje od ponad roku ale wczoraj nie mogłam nic wystawić i pokazuje się taki komunikat- Aby móc dalej sprzedawać w serwisie eBay, musisz mieć ustawioną formę płatności Zauważyliśmy, że nie masz ustawionej fo...

• 916 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z połączeniem konta z paypalem

Podczas łączenia mojego konta ebay z paypal'em pojawia się komunikat:"Aby dokończyć proces łączenia swoich kont eBay i PayPal, kliknij poniżej przycisk Powrót do serwisu eBay." i nic z tego nie wynika- konto nadal nie jest połączone. Tak jest za każd...

• 256 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z pierwszym ogłoszeniem.

Witam chciałem dziś pierwszy raz wystawić ogłoszenie na ebay.com niestety nie mam możliwości założenia konta paypal a konta bankowe mogą być jedynie z usa, chciałem więc podać karte debetową bo taką posiadam i tu pojawia się problem ponieważ w rubryc...

Zwrot towaru ktory jest uszkodzony

Witam. Sprzedaje towar na ebay.de. Wyslalem towar do klienta (byl to ekran LED), klient skorzystal z prawa zwrotu i odeslal ekran do mnie spowrotem. Nie wypelnil RMA, nie kontaktowal sie, na FV napisal tylko ze chce zwrot kasy i za przesylke.Wszystko...

• 1252 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! ebay.com a ebay.uk rożnica

tak jak w temacie jaka jest roznica pomiedzy jednym a drugim serwisemgdzie jest wieksz sznsa na sprzedaz i czy jest duza roznica w oplatach

• 1480 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Międzynarodowy sprzedawca? co trzeba zrobić żeby nim być?

WitamJestem początkującym sprzedawcą i mam sklep mały na ebyu. Wiem że można mieć konto w Polsce i sprzedawać na całym świecie. A kupujący nie muszą klikać ,, pokaż w Europie lub na całym świecie,, wystawione aukcje odrazu widać. Widziałem już nie je...

• 780 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie udziele juz zadnej wypowiedzi na tym forum

Żegnam sie tym forum, bylem tutaj i aktywnie pomagalem od 2007 roku, a odkad wprowadzili nowe forum, wzieli sie za moderacje, teraz to juz nic w tym forum nie mozna linkowac, nie mozna podawac cennych informacji e-mail np. do informacji celnej, juz n...

• 1110 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania