Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem z wystawieniem aukcji - weryfikacja konta

Witam, Mam problem z połączeniem karty debetowej z ebayem, zaznaczam, że udało mi się połączyć konto paypal z ebayem i konto paypal jest zweryfikowane z moim kontem bankowym równiez. Gdy probuje zweryfikowac dane poprzez karte dostaje komunikat : "Ka...

Ne mogę wystawić kolejnej aukcji

Dzień dobryBardzo proszę o pomoc.Wystawiam aukcje od ponad roku ale wczoraj nie mogłam nic wystawić i pokazuje się taki komunikat- Aby móc dalej sprzedawać w serwisie eBay, musisz mieć ustawioną formę płatności Zauważyliśmy, że nie masz ustawionej fo...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 899 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z połączeniem konta z paypalem

Podczas łączenia mojego konta ebay z paypal'em pojawia się komunikat:"Aby dokończyć proces łączenia swoich kont eBay i PayPal, kliknij poniżej przycisk Powrót do serwisu eBay." i nic z tego nie wynika- konto nadal nie jest połączone. Tak jest za każd...

• 244 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z pierwszym ogłoszeniem.

Witam chciałem dziś pierwszy raz wystawić ogłoszenie na ebay.com niestety nie mam możliwości założenia konta paypal a konta bankowe mogą być jedynie z usa, chciałem więc podać karte debetową bo taką posiadam i tu pojawia się problem ponieważ w rubryc...

Zwrot towaru ktory jest uszkodzony

Witam. Sprzedaje towar na ebay.de. Wyslalem towar do klienta (byl to ekran LED), klient skorzystal z prawa zwrotu i odeslal ekran do mnie spowrotem. Nie wypelnil RMA, nie kontaktowal sie, na FV napisal tylko ze chce zwrot kasy i za przesylke.Wszystko...

• 1231 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! ebay.com a ebay.uk rożnica

tak jak w temacie jaka jest roznica pomiedzy jednym a drugim serwisemgdzie jest wieksz sznsa na sprzedaz i czy jest duza roznica w oplatach

• 1463 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Międzynarodowy sprzedawca? co trzeba zrobić żeby nim być?

WitamJestem początkującym sprzedawcą i mam sklep mały na ebyu. Wiem że można mieć konto w Polsce i sprzedawać na całym świecie. A kupujący nie muszą klikać ,, pokaż w Europie lub na całym świecie,, wystawione aukcje odrazu widać. Widziałem już nie je...

• 771 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie udziele juz zadnej wypowiedzi na tym forum

Żegnam sie tym forum, bylem tutaj i aktywnie pomagalem od 2007 roku, a odkad wprowadzili nowe forum, wzieli sie za moderacje, teraz to juz nic w tym forum nie mozna linkowac, nie mozna podawac cennych informacji e-mail np. do informacji celnej, juz n...

• 1094 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

znak towarowy logo "Ferrari"

siemka w dniu dzisiejszym ebay.uk zablokowal mi aukcje w zwiazku z tym, iz sprzedaje w\g nich nieoryginalny przedmiot,dotyczylo to kurtki dziececej z logiem Ferrari w zwiazku z tym pytanie: gdzie moge sprawdzic zasady umieszczania kolorystyki i tych ...

• 245 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kto reprezentuje ebay na terenie Polski?

Witam, czy ktoś wie, kto reprezentuje ebay w Polsce??? Każda firma zagraniczna, która ma oddział w Polsce ma obowiązek podać do publicznej wiadomości takie dane. Jedyna firma, jaką znalazłem w polsce o nazwie ebay, to EBAY Polska sp. z o. o. w likwid...

• 2838 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana numeru konta bankowego

Witam Kliknij łącze Mój eBay u góry dowolnej strony eBay i zaloguj się.W zakładce Konto wybierz opcję Preferencje dotyczące serwisu.W sekcji Preferencje sprzedaży > Płatność od kupujących kliknij łącze Pokaż.Kliknij łącze Edytuj w pozycji Użyj metody...

• 646 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący zniszczył przedmiot - Paypal uznał spór

Witam!Sprzedałem 8.08.2013 używaną pompę wtryskową do silnika użytkownikowi z Francji. Zarządał 14 dniowej gwarancji rozruchowej. 18.08.2013 wystawił pozytywa i korzystał szczęśliwy z pompy wtryskowej. 15.09.2013 stwierdził iż coś w niej popsuł i zał...

• 290 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań