anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę się zweryfikować telefonicznie - pomocy

Wybrałem weryfikację telefoniczna gdyż nie posiadam karty Visa, a aktywacja listowna trwa zbyt dlugo(zależy mi na czasie) jednak gdy podaje numer telefonu w dowolnej konfiguracji nikt na niego nie dzwoni. Telefon podaje w nastepujacym formacie:

(048)3313XXX
(48)3313XXX
(0)3313XXX

48 to kod mojego wojewodztwa

Żadna z tych kombinacji nie działa. Nikt nie dzwoni. Czy ktoś może mi podać właściwy format telefonu lub numer do ebay polska abym sam tam zadzwonil i się zweryfikował?

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

na paypalu i ebay chyba najszybsza jest weryfikacja "przez dodanie konta bankowego" jesli nie masz karty

nie jestem pewna czy weryfikacja telefoniczna w Ebay Polska działa

- zawsze możesz napisać do Obsługi Klienta Ebay lub zadzwonić do PayPal'a 

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

http://pages.ebay.pl/help/sell/seller_account.html

czyli tylko @ do Obsługi Klienta jaki mam miec format telefon stacjonarny + kiedy łaskawie zadzwonią 🙂

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Tu masz, ale na polski mi to nie wygląda. [quote] Here's our phone number: 866-540-3229 Use this one-time passcode: 4919051 This passcode will identify you when you call so we can provide faster service. For help with account information, you must be the account holder or authorized user. [/quote] Da się inaczej teraz zweryfikować niż telefonem? Próbuje za pomocą karty kredytowej to ciągle pokazuje mi to: [quote] Confirm your contact information We've sent a PIN to the phone number you provided. Enter PIN [/quote] Nie podałem prawdziwego numeru bo nie dało się go zaakceptować! Pisać do nich nie ma sensu bo można sobie czekać w nieskończoność! Szału już dostaje!
Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź