Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

dane kontaktowe w treści aukcji

Witajcie...Czy możecie mi odpowiedzieć czy w treści aukcji Sprzedawca może podawać:- swój adres mailowy- adres firmowy (np. do odbioru osobistego)- numer telefonuNa innym portalu aukcyjnym o nazwie znanej wszystkim (A....) jest to standardem natomias...

Zwroty

Witam serdecznie, mam pytanie dotyczace zwrotow, mianowicie zastanawiam sie jak kwote powinnam zwrocic klientowi w przypadku kiedy kupujacy zwraca produkt bo mu sie nie podoba albo sie rozmyslil ( nie z mojej winy).I tak na przykladzie jezeli rzecz k...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 12274 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam starych pocztowek

Witajcie Nic nie moge znaleść lub nikt nie wystawia pocztowek z miastem Dobczyce. Dlatego postanowiłam napisac na forum moze ktos cos ma do sprzedania. Szukam starych pocztowek lub zdjęć z miastem Dobczyce. Jeżeli ktoś ma cos na sprzedaz bardzo prosz...

• 323 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ustawienia

Cześć, wiecie jak zamieścić informację o tym w jakich dniach nieczynny jest sklep? Z góry dzięki

• 248 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! nie dostałem poprawionej faktury do zapłaty

jak anulować taki zakup, gość nie odpisuje na wiadomości wysłane do niego a ja już nie mam ochoty czekać pisać do niego o zmianę adresu wysyłki i poprawioną fakturę.Mineło już kilka dni i cisza.Pozdrawiam.

• 338 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomóżcie... Jak to zrobić? Czy to jest możliwe startując na polskim ebayu?

Witam wszystkich... Poprzedniego naszego posta usunięto choć nie wiemy z jakiego powodu ponieważ nie zawarliśmy w nim niczego co byłoby niezgodne z zasadami ebay.... być może powodem było odpisanie jakiegoś użytkowanika na nasz post... nie mamy pojęc...

Limit sprzedaży

Witam. Przy próbie wystawienia aukcji dostaję informację o limicie na 10 aukcji w serwisie ebay.de .W tym miesiącu wystawiłem tylko 5 przedmiotów. Czy to znaczy że kolejne będe mógł w styczniu dopiero wystawić ?Czy jest jakiś dzień rozliczeniowy ?

• 375 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Oszust z Włoch

Witam wszystkich. Kilka dni temu wystawiłem aukcję: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=161165724174&ssPageName=ADME:L:LCA:PL:1123 Wczoraj otrzymałem informację GRATULUJĄCĄ MI UDANEJ SPRZEDAŻY.Niezłwłocznie próbowałem się kilkakrotnie s...

• 1008 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Spór Ebay

Analizując Twoje konto zauważyłam, że sprawa o nieotrzymany przedmiot została otworzona 4 sierpnia, a decyzja o zwrocie płatności zapadła 3 września, czyli jeszcze przed dostarczeniem przedmiotu. Przedmiot został dostarczony 12 września,mam no to dow...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 470 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Internet explorer 11

Po uaktualnieniu IE do wersji 11 przy wystawianiu aukcji nie pojawia się ani opcja standardowa ani html w edytorze aukcji-ktoś ma podobny problem? W chrome/Safari/FF i Operze problem nie istnieje.

• 210 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Anulowanie aukcji przez eBay.pl - alkohol - inne

Kilka dni temu anulowano mi dwie aukcje gdyż stwierdzono:"naruszasz następujące zasady obowiązujące w naszym serwisie: Alkohol Inne."Tylko że owe dwie aukcje - to stara pocztówka przedstawiająca ruiny jakiegoś niemieckiego browaru oraz grafika - z al...

• 496 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

o co chodzi?!

sprawa wyglada tak: moj kolega zalozyl sobie konto na ebay , wrzucil jedna pare butow na licytacje ustalil cene minimalna, rowniez te same buty dal na mozliwosc KUP TERAZ , do tej pory wszystko ok , od razu chcial wrzucic inna pare butow na licytacje...

• 215 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! koszt wysylki z USA do PL rozmiar towaru błąd

witam 1.tak jak w temacie moze mi ktos podac koszt wysyłki z USA (PHOENIX) do Polskiwaga do 300 g prawdopodobnie jest to list nie paczka (kupujący zwraca towar, koszt wysyłki to okolo 16 funtów-chyba sam Mikołaj wpadnie do mnie adres wysyłki: track ...

• 1117 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania