Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Pomóżcie... Jak to zrobić? Czy to jest możliwe startując na polskim ebayu?

Witam wszystkich... Poprzedniego naszego posta usunięto choć nie wiemy z jakiego powodu ponieważ nie zawarliśmy w nim niczego co byłoby niezgodne z zasadami ebay.... być może powodem było odpisanie jakiegoś użytkowanika na nasz post... nie mamy pojęc...

Limit sprzedaży

Witam. Przy próbie wystawienia aukcji dostaję informację o limicie na 10 aukcji w serwisie ebay.de .W tym miesiącu wystawiłem tylko 5 przedmiotów. Czy to znaczy że kolejne będe mógł w styczniu dopiero wystawić ?Czy jest jakiś dzień rozliczeniowy ?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 345 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Oszust z Włoch

Witam wszystkich. Kilka dni temu wystawiłem aukcję: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=161165724174&ssPageName=ADME:L:LCA:PL:1123 Wczoraj otrzymałem informację GRATULUJĄCĄ MI UDANEJ SPRZEDAŻY.Niezłwłocznie próbowałem się kilkakrotnie s...

• 957 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Spór Ebay

Analizując Twoje konto zauważyłam, że sprawa o nieotrzymany przedmiot została otworzona 4 sierpnia, a decyzja o zwrocie płatności zapadła 3 września, czyli jeszcze przed dostarczeniem przedmiotu. Przedmiot został dostarczony 12 września,mam no to dow...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 422 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Internet explorer 11

Po uaktualnieniu IE do wersji 11 przy wystawianiu aukcji nie pojawia się ani opcja standardowa ani html w edytorze aukcji-ktoś ma podobny problem? W chrome/Safari/FF i Operze problem nie istnieje.

• 194 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Anulowanie aukcji przez eBay.pl - alkohol - inne

Kilka dni temu anulowano mi dwie aukcje gdyż stwierdzono:"naruszasz następujące zasady obowiązujące w naszym serwisie: Alkohol Inne."Tylko że owe dwie aukcje - to stara pocztówka przedstawiająca ruiny jakiegoś niemieckiego browaru oraz grafika - z al...

• 464 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

o co chodzi?!

sprawa wyglada tak: moj kolega zalozyl sobie konto na ebay , wrzucil jedna pare butow na licytacje ustalil cene minimalna, rowniez te same buty dal na mozliwosc KUP TERAZ , do tej pory wszystko ok , od razu chcial wrzucic inna pare butow na licytacje...

• 198 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! koszt wysylki z USA do PL rozmiar towaru błąd

witam 1.tak jak w temacie moze mi ktos podac koszt wysyłki z USA (PHOENIX) do Polskiwaga do 300 g prawdopodobnie jest to list nie paczka (kupujący zwraca towar, koszt wysyłki to okolo 16 funtów-chyba sam Mikołaj wpadnie do mnie adres wysyłki: track ...

• 1058 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaz poprzez sklep ebay bez rachunku zakupu.

Witam, Mam pytanie, czy na kazda rzecz jaka sprzedaje przez moj sklep musze posiadac rachunek zakupu.Innymi slowy czy przez swoj sklep moge sprzedawac produkty niewiadomego pochodzenia np:- zakupilem partie spodni bez rachunku i chce je sprzedac prze...

• 3061 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Facebook i Youtube w sklepie i aukcji

Czy można umieszczać link do Fun page i Youtube produktu w szablonie i sklepie ? W Helpie piszą,że nie, ale widzę,że sprzedający mają linki.Są jakiś dozwolone skrypty .js umożliwiające podlinkowanie? Dzięki za pomoc.

• 364 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kategorie sklepu połączone z szablonem

Istnieje możliwość połączenia listy kategorii sklepu (które na aukcji wyświetlane są z lewej strony) z szablonem?. Głównie chodzi o wkomponowanie całego szablonu z kategoriami.

• 268 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot prowizji

Witam ,mam nastepujace pytanie, klient chce zwrocic rzecz bo mu sie nie podoba,jak ma to zrobic zebym ja otrzymal zwrot prowizji od eBay.Taki zwrot powinien byc przeprowadzony przez otwarcie case w Resoultion centre czy zwyczajnie poprzez zaznaczenie...

• 2849 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż za granicę (firma)

Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem eBay'a, aktualnie czekam na weryfikację konta. Mam pytanie dotyczące sprzedaży za granicę - koniecznie trzeba uzyskać pierw 10 pozytywnych komentarzy oraz mieć aktywne konto od 90 dni (przy okazji - gdzie ...

• 331 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawieniem aukcji - weryfikacja konta

Witam, Mam problem z połączeniem karty debetowej z ebayem, zaznaczam, że udało mi się połączyć konto paypal z ebayem i konto paypal jest zweryfikowane z moim kontem bankowym równiez. Gdy probuje zweryfikowac dane poprzez karte dostaje komunikat : "Ka...

Autorzy z największą liczbą podziękowań