Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

ebay.de ile % osób korzysta z PayPal

Witam, chciałem zadać do pytanie administracji ebay, ale w mapie tematów nie ma opcji, gdzie mógłbym to pytanie podłączyć.Interesuje mnie ile osób na niemieckim ebayu, posiada/płaci poprzez paypal.Wiecie, gdzie można takie informacje znaleźć, gdzie p...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 361 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wielkością prezentacji

Witam, Mam problem odnośnie prezentacji aukcji. Czy ktoś miał podobny problem albo wie co jest nie tak? W tej aukcji ta prezentacja jest wyświetlana w strasznie malutkim okienku. Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie wiem jak to naprawić (prezentacje przyg...

• 186 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

language setting

Where can I change language. I'm not polish and I'm not speaking polish and still I get e-bay in polish. Regardsjan

• 626 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z dodaniem kategorii w aukcji wieloprzedmiotowej

Witam.Wystawiłem przedmiot obuwie. Aukcja zawiera buta w róznych kolorach i w różnej rozmiarówce.Wystawiłem w dziale obuwie. Wszystko ok. Jednak po zatwierdzeniu aukcji chiałem dodać doadatkową kategorię obuwie sportowe.Edytuję aukcję zamierzam dodać...

Rozwiązane! Adres PayPal nie chce się uaktualnić...

Witam, niedawno zmieniłam konto PayPal i wpisałam je w ustawienia, jednak płatności od klientów wciąż docierają na stare konto. Nowy adres dodałam jakiś miesiąc temu i sądzę, że już wszystko powinno się tam "przemielić" i uaktualnić... Z kontem jest ...

• 1301 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie mogę wystawić przedmiotu (problem z numerem konta)

witamzałożyłem konto, przechodze przez 3 kroki wystawiania przedmiotu ale na koncu muszę przejśc przez jednorazową czynność 'choose how to pay ebay'i tu pojawia się problem, wybieram opcję z paypal, podaje dane, ale dlaczego gdy mam wybrac kartę są t...

Proszę o pomoc w sprawie nicka na ebay

Dostałem maila z ebay.pl, że mój nick foxfashion_pl jest nieprawidłowy. Nie może być podkreslnika jak u mnie. Dlaczego ten uzytkownik może mieć outfitking_com. U niego też jest nazwa firmy potem podkreślnik ( _ ) potem com U mnie nazwa firmy potem ( ...

Działalność Gospodarcza

Witam,Mam pytanie:Czy mając Działalność Gospodarczą można sprzedawać z konta prywatnego czy trzeba otworzyć konto firmowe na Ebayu?

• 259 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opcje Przedmiotu

Hej,Mam mały problem z wystawieniem przedmiotu, przeczytałem większość wątków na tym forum i jestem w miarę do wszystkiego przygotowany  jednak informacji na ten temat nie znalazłem.A mianowicie - jak mogę ustawić opcje przedmiotu? dokładnie:Widział...

• 207 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Karta kredytowa

Witam, chcem dolaczyc do mojego konta Paypal karte platnicza Maestro by moc sprzedawac na ebayu. Wpisuje nr karty i date. Biore "OK" i wyskakuje blad - "Niestety, tej karty kredytowej nie można powiązać z kolejnymi kontami PayPal. Powiąż ze swoim kon...

• 531 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal

witam, zalozylem jakis czas temu konto na ebayu na UK, konto mam zweryfikowane, polaczylem go z paypalem, lecz gdy klikam w menuVerify Your PayPal Account przenosi mnie do Paypala i pisze ze zweryfikowano, lecz gdy wracam do ebaya dalej pisze Verify ...

• 221 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawianiem aukcji

Witam mam problem z wystawieniem aukcji na ebayu, konto mam zweryfikowane po przez tel. wpisalem kod, wszystko gra, paypal tez jest powiazany z moim kontem ebay, gdy juz robie aukcje pod koniec wyskakuje mi "payment methods" i sa 3 rodzaje : -Paypal-...

• 266 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę wystawić aukcji na zagranicznym ebayu

gdyż nie posiadam 10 komentarzy za sprzedaż(obecnie posiadam 8 komentarzy za sprzedaż, wszystkie komentarze od zagranicznych kupujacych). Przecież to jakaś parodia jest. Po sprawdzeniu konta przez pracownika ebay, konto powinno być warunkowo dopuszcz...

• 673 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań