Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

znak towarowy logo "Ferrari"

siemka w dniu dzisiejszym ebay.uk zablokowal mi aukcje w zwiazku z tym, iz sprzedaje w\g nich nieoryginalny przedmiot,dotyczylo to kurtki dziececej z logiem Ferrari w zwiazku z tym pytanie: gdzie moge sprawdzic zasady umieszczania kolorystyki i tych ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 249 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kto reprezentuje ebay na terenie Polski?

Witam, czy ktoś wie, kto reprezentuje ebay w Polsce??? Każda firma zagraniczna, która ma oddział w Polsce ma obowiązek podać do publicznej wiadomości takie dane. Jedyna firma, jaką znalazłem w polsce o nazwie ebay, to EBAY Polska sp. z o. o. w likwid...

• 2856 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana numeru konta bankowego

Witam Kliknij łącze Mój eBay u góry dowolnej strony eBay i zaloguj się.W zakładce Konto wybierz opcję Preferencje dotyczące serwisu.W sekcji Preferencje sprzedaży > Płatność od kupujących kliknij łącze Pokaż.Kliknij łącze Edytuj w pozycji Użyj metody...

• 664 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący zniszczył przedmiot - Paypal uznał spór

Witam!Sprzedałem 8.08.2013 używaną pompę wtryskową do silnika użytkownikowi z Francji. Zarządał 14 dniowej gwarancji rozruchowej. 18.08.2013 wystawił pozytywa i korzystał szczęśliwy z pompy wtryskowej. 15.09.2013 stwierdził iż coś w niej popsuł i zał...

• 302 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ebay.de ile % osób korzysta z PayPal

Witam, chciałem zadać do pytanie administracji ebay, ale w mapie tematów nie ma opcji, gdzie mógłbym to pytanie podłączyć.Interesuje mnie ile osób na niemieckim ebayu, posiada/płaci poprzez paypal.Wiecie, gdzie można takie informacje znaleźć, gdzie p...

• 376 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wielkością prezentacji

Witam, Mam problem odnośnie prezentacji aukcji. Czy ktoś miał podobny problem albo wie co jest nie tak? W tej aukcji ta prezentacja jest wyświetlana w strasznie malutkim okienku. Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie wiem jak to naprawić (prezentacje przyg...

• 200 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

language setting

Where can I change language. I'm not polish and I'm not speaking polish and still I get e-bay in polish. Regardsjan

• 678 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z dodaniem kategorii w aukcji wieloprzedmiotowej

Witam.Wystawiłem przedmiot obuwie. Aukcja zawiera buta w róznych kolorach i w różnej rozmiarówce.Wystawiłem w dziale obuwie. Wszystko ok. Jednak po zatwierdzeniu aukcji chiałem dodać doadatkową kategorię obuwie sportowe.Edytuję aukcję zamierzam dodać...

Rozwiązane! Adres PayPal nie chce się uaktualnić...

Witam, niedawno zmieniłam konto PayPal i wpisałam je w ustawienia, jednak płatności od klientów wciąż docierają na stare konto. Nowy adres dodałam jakiś miesiąc temu i sądzę, że już wszystko powinno się tam "przemielić" i uaktualnić... Z kontem jest ...

• 1334 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie mogę wystawić przedmiotu (problem z numerem konta)

witamzałożyłem konto, przechodze przez 3 kroki wystawiania przedmiotu ale na koncu muszę przejśc przez jednorazową czynność 'choose how to pay ebay'i tu pojawia się problem, wybieram opcję z paypal, podaje dane, ale dlaczego gdy mam wybrac kartę są t...

Proszę o pomoc w sprawie nicka na ebay

Dostałem maila z ebay.pl, że mój nick foxfashion_pl jest nieprawidłowy. Nie może być podkreslnika jak u mnie. Dlaczego ten uzytkownik może mieć outfitking_com. U niego też jest nazwa firmy potem podkreślnik ( _ ) potem com U mnie nazwa firmy potem ( ...

Działalność Gospodarcza

Witam,Mam pytanie:Czy mając Działalność Gospodarczą można sprzedawać z konta prywatnego czy trzeba otworzyć konto firmowe na Ebayu?

• 265 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania