Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

language setting

Where can I change language. I'm not polish and I'm not speaking polish and still I get e-bay in polish. Regardsjan

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 591 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z dodaniem kategorii w aukcji wieloprzedmiotowej

Witam.Wystawiłem przedmiot obuwie. Aukcja zawiera buta w róznych kolorach i w różnej rozmiarówce.Wystawiłem w dziale obuwie. Wszystko ok. Jednak po zatwierdzeniu aukcji chiałem dodać doadatkową kategorię obuwie sportowe.Edytuję aukcję zamierzam dodać...

Rozwiązane! Adres PayPal nie chce się uaktualnić...

Witam, niedawno zmieniłam konto PayPal i wpisałam je w ustawienia, jednak płatności od klientów wciąż docierają na stare konto. Nowy adres dodałam jakiś miesiąc temu i sądzę, że już wszystko powinno się tam "przemielić" i uaktualnić... Z kontem jest ...

• 1269 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie mogę wystawić przedmiotu (problem z numerem konta)

witamzałożyłem konto, przechodze przez 3 kroki wystawiania przedmiotu ale na koncu muszę przejśc przez jednorazową czynność 'choose how to pay ebay'i tu pojawia się problem, wybieram opcję z paypal, podaje dane, ale dlaczego gdy mam wybrac kartę są t...

Proszę o pomoc w sprawie nicka na ebay

Dostałem maila z ebay.pl, że mój nick foxfashion_pl jest nieprawidłowy. Nie może być podkreslnika jak u mnie. Dlaczego ten uzytkownik może mieć outfitking_com. U niego też jest nazwa firmy potem podkreślnik ( _ ) potem com U mnie nazwa firmy potem ( ...

Działalność Gospodarcza

Witam,Mam pytanie:Czy mając Działalność Gospodarczą można sprzedawać z konta prywatnego czy trzeba otworzyć konto firmowe na Ebayu?

• 254 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opcje Przedmiotu

Hej,Mam mały problem z wystawieniem przedmiotu, przeczytałem większość wątków na tym forum i jestem w miarę do wszystkiego przygotowany  jednak informacji na ten temat nie znalazłem.A mianowicie - jak mogę ustawić opcje przedmiotu? dokładnie:Widział...

• 196 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Karta kredytowa

Witam, chcem dolaczyc do mojego konta Paypal karte platnicza Maestro by moc sprzedawac na ebayu. Wpisuje nr karty i date. Biore "OK" i wyskakuje blad - "Niestety, tej karty kredytowej nie można powiązać z kolejnymi kontami PayPal. Powiąż ze swoim kon...

• 524 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal

witam, zalozylem jakis czas temu konto na ebayu na UK, konto mam zweryfikowane, polaczylem go z paypalem, lecz gdy klikam w menuVerify Your PayPal Account przenosi mnie do Paypala i pisze ze zweryfikowano, lecz gdy wracam do ebaya dalej pisze Verify ...

• 214 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawianiem aukcji

Witam mam problem z wystawieniem aukcji na ebayu, konto mam zweryfikowane po przez tel. wpisalem kod, wszystko gra, paypal tez jest powiazany z moim kontem ebay, gdy juz robie aukcje pod koniec wyskakuje mi "payment methods" i sa 3 rodzaje : -Paypal-...

• 255 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę wystawić aukcji na zagranicznym ebayu

gdyż nie posiadam 10 komentarzy za sprzedaż(obecnie posiadam 8 komentarzy za sprzedaż, wszystkie komentarze od zagranicznych kupujacych). Przecież to jakaś parodia jest. Po sprawdzeniu konta przez pracownika ebay, konto powinno być warunkowo dopuszcz...

• 649 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę wystawić przedmiot

Witam.mam już jeden przedmiot wystawiony a teraz chciałem wystawić kolejny i pojawia się problem.Przy dokończeniu wystawiania każe mi się jeszcze raz zalogować i podać hasło lecz po wpisaniu prawidłowego hasła ciągle to samo okno z logowaniem wyskaku...

• 104 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Moja aukcja jest widoczna tylko na ebay.pl

Założyłem konto na ebay.pl ,wytrawiłem aukcje ale ona jest widoczna tylko na ebay.pl Chciałbym żeby była widoczna na ebey.de ,czytałem że trzeba mieć 10 pozytywnych komentarzy na swoim rodzinnym ebey aby móc wystawiać aukcje na zagranicznych ebay- cz...

• 632 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań