Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Problem z kupującym. Zwrot pieniędzy.

Witam. Mam problem jakieś 2 miesiąc temu sprzedawałem kod do xbox live gold na 12 miesięcy. Mieszkam w Anglii. Po tym jak kupujący zapłacił wysłałem mu kod w wiadomości i oznaczyłem produkt jako wysłany. Po paru dniach kupujący (chyba) chciał anulowa...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1064 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot prowizji za niezapłacone przedmioty

Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem, ze z moich niezapłaconych akucji nie dochodzą mi zwroty prowizji, okazało się, że asystent ds. sprzedaży był wyłączony od grudnia, nie zrobiłem tego ja (chociaż zdaję sobie sprawę, że nie mam jak tego udowodnić, p...

• 375 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cła, podatki i inne opłaty

Czy chcąc sprzedawać poza unią muszę zapłacić cło? Jak to wygląda? czy ktoś może mi udzielić więcej informacji na ten temat?pozdrawiam

• 494 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak sprawdzić czy konto założone zostało na .de czy .com

Tak jak w temacie. Jak sprawdzić czy konto założone zostało na .de czy .com ?Otóż przejąłem po moim poprzedniku w pracy prowadzenie konta i za każdym razem gdy muszę coś znaleźć, zmienić w konfiguracji konta, przekierowuje mnie na angielską wersie. C...

• 312 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zapytanie dot. transkacji

Witam! Mam zapytanie. Jak kupi ode mnie jeden użytkownik przykładowo 3 przedmioty i wystawi mi 3 pozytywne komentarze ( wiem, że będzie się liczył jako jeden komentarz na Karcie Opinii), ale czy oceny szczegółowie ( gwiazdki w 4 kategoriach) będą lic...

• 474 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wyniki wyszukiwania po nazwie i nr aukcji

Dopiero zaczynam sprzedaż mam problem proszę o pomoc. Chodzi o to że ostatnio zauważyłem spadek oglądalności moich aukcji no i sprzedaży również. Sprawdziłem jak stoją moje aukcje w wynikach wyszukiwania i nie znalazłem ani jednej a mam ich trochę. K...

Weryfikacja i kod przez telefon - totalne bzdury ?!

Próbuję dokonać weryfikacji przez telefon aby otrzymać kod - dzwonią matoły - automat każe nacisnąć np. krzyżyk lub cyfrę 7 i ... się rozłączają !Co to jest ?! czytam na forum, że listownie weryfikacja trwa długo a poza tym listy często nie docierają...

Rozwiązane! Sprzedaż wielu przedmiotów i dodawanie ilości dostępnych

Witam prosze o pomoc w następujących pytaniach Jestem sprzedawcą i widzę że jakiś sprzedający ma np. 1500 sprzedanych np. płyt CDw niektórych momentach widać ż ema ustawiona cenę zaporowa powiedzmy x10 cena, rozumiem że robi to po to bo naprzykład oc...

• 2015 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ilość obserwujących aukcję.

Jak ustawić, żeby na moich wystawionych aukcjach widać było ilość obserwujących je osób. Często widzę na innych aukcjach taki napis ("Obserwujący: ") na szarym polu pod ceną - wyświetlany w kolorze lub na czarno. Szukam i głowię się nad tym tematem j...

• 1964 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań