Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zepsuta konsola

Hej. Ogolnie to mam problem, poniewaz zamowilem sobie ps4 i zaplacilem za niego 61 euro. Jak juz przyszlo, to okazalo sie ze totalnie nie dziala, poniewaz wlacza sie, i od razu po wlaczeniu sie wylacza. Poprosilem sprzedawce o zwrot pieniedzy, ale te...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 282 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kontakt z ebay.de

Chciałem przesłać obsłudze E-bay jak zostało z nimi uzgodnione dwa dowody wpłaty, ale nie wiem jak to zrobić, gdyż nie można załączyć plików przez formularz kontaktowy. Ma ktoś jakieś propozycje? Nie jestem biegły w sprawach związanych z obsługą komp...

• 1189 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przedmiot uszkodzony

Cześć,Kupilem przedmiot ktory nie został należycie zapakowany ( elektronika) niestety sprzet uległ uszkodzeniu. Nie wiem dlaczego ale nie moge otworzyc sporu, zwrotu - mam tylko info - "Nie możesz otworzyć prośby dla tego przedmiotu" Placilem kartą, ...

• 266 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę usunąć danych karty debetowej na swoim koncie ebay...

Hej, Nie mogę usunać danych karty debetowej w opcjach płatności, bo ciągle wyświetla mi komunikat, jak w załączniku, a nie pamiętam, na jakim ebayu (polskim, czy amerykańskim) rejestrowałem się pierwotnie. Próbowałem na obu i ciągle ten sam komunikat...

• 418 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze sprzedażą -rejestr wymagań wobec kupującyc

WitamRówno rok temu miałem atak na konto z którego przez parę godzin sprzedawano telefony.Szybko się zorientowałem i dzięki temu ,sprzedaż ta została zablokowana.Po kilku dniach odzyskałem władzę nad kontem.Niestety od tego czasu zapewne w ramach zab...

• 164 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zapisane pojazdy

Witam , jak usunąć w aplikacji ebay zapisane pojazdy , których używam aby sprawdzić że np.dana część pasuje do auta. Dzięki z góry

• 439 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kilka adresów a Best Offer

Irytuje mnie jedna rzecz z tym związana.Używam dwóch adresów zamiennie.Gdy składam ofertę to nie ma opcji wyboru na jaki adres się to tyczy (tylko zawsze na domyślny). Rodzi to problemy i często sprzedawca np odrzuca ofertę bo nie wie, że mam drugi a...

• 137 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z powiązaniem kont paypal - ebay

Witam. Dziś założyłem konto paypal. Chciałem je powiązać z kontem ebay. Wchodzę w link, przekierowuje mnie na paypal, loguje się i mam komunikat "Łączenie twoich kont jest prawie zakończone: i niżej "wróc do ebay", Po powrocie nie mam połączonych kon...

• 115 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Faktury od ebay

Witam, Od pół roku otrzymuję od ebay FV brutto, na fakturze jest onformacja, że zawiera ona polski podatek VAT 23% ale nie ma na niej mojego numeru NIP, dlatego księgowa nie może odliczyć mi zapłaconego VAT. Ebay, twierdzi, że nie koryguje faktur, a ...

• 228 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! ZWROT PIENIĘDZY - OCZEKUJE

Ponieważ przedmiot wrócił do sprzedawcy z winy firmy kurierskiej, sprawa była także zgłoszona do ebay, i ebay zalecił sprzedawcy zwrot pieniędzy i ponowne zawarcie transakcji. Sprzedawca zwrócił pieniądze, przyszła taka informacja z paypal, ale nie m...

• 1342 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot Pieniędzy z Paypala.Oszustwo

Witam Zakupiłem zegarek na aukcji za kwotę 9 tys.Jak się okazało był to oszust podszywający się pod konto.Aukcja została usunięta przez ebaya.Oszust odziwo zwrócił mi pieniądze na paypala.Nadał też nr przesyłki oczywiście niezgodny.Status zwrotu tran...

• 808 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wprowadzenie do sprzedaży ebay.de odpłatnie

WitamZlecę odpłatnie wprowadzenie do sprzedaży na ebay.de (wszystkie zagadnienia i problemy ) interesują mnie tylko profesionalni ludzie z dużą wiedzą.(Najbardziej interesuje mnie sklep na ebay.de , własne kategorie widoczne w aukcji , tłumaczenie op...

• 277 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

eBay kleinzegen

Witam wczoraj zbanowano moje konto na eBay klainzagen Niby z bezpieczeństwa. Założyłem nowe chcę dodać ogłoszenie i pisze normalnie że do dwóch min się pojawi i dziś patrzę nie ma go nadal i mam tak ciągle. O co chodzi? Da się jakoś od tego odwołać b...

• 363 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania