Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zwrot towaru

Kupiłem na ebay.pl przystawki do gitary, niestety przyszły niezgodne z opisem, po kontakcie ze sprzedawcą mam zwrócić przedmiot, problem na tym że nie mam do wybory takiej opcji. Próbowałem z ebay.de i ebay.uk i tam ten przycisk jest, ale przekierowu...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 210 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! oszustwo ze Szwecji

Witam,Zamówiłam telefon 11 czerwca 2020 roku za 600 euro od szwedzkiego sprzedawcy, który miał jedną pozytywną opinię z 8 czerwca 2020 roku (sugerowałam się tym, że może założył konto na eBayu tak jak my możemy to zrobić na Allegro i jest uczciwym sp...

• 440 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! ograniczone konto paypal

Witam.Chciałam kupić telefon na ebayu za niemałą kwotę, ale aby mieć pewność, że wszystko będzie ok założyłam konto na pay palu. Z mojego konta bankowego przelałam na pay pala potrzebną mi kwotę przelewem błyskawicznym za pośrednictwem Trustly Group....

• 2104 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada pieniędzy

Witam. Sprzedałem konto w grze wirtualnej i pieniądze zostały automatycznie zablokowane na PayPalu ze względu na to, że jestem nowym sprzedawcą. Mogę je odblokować, potwierdzając dostarczenie przedmiotu, tylko, że nie mam jak tego zrobić, gdyż jest t...

• 369 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Włamanie na konto ebay

Witam wszystkich:) Mam od soboty problem z kontem. Kiedy wczoraj wieczorem zalogowałem się na moje główne konto to zobaczyłem wycofanych około 15 ofert które sprzedałem i wysyłałem i zauważyłem, że mam w saldzie ebay dodatnie pieniądze kwota to kilka...

• 525 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy przesyłki z USA nadal docieraja do Polski?

Witam.Mam do Was pytanie, jak w temacie. Oczekuję na ok. 10 przesyłek z USA (wysłanych USPS). Mam wrażenie, że żadna z nich nie opuściła terytorium USA. Po jednej ślad się urywa na Jamaice (27.03.2020 - package sent), inna zalega w Chicago (02.04.202...

• 355 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze zwrotem pieniędzy za anulowane zamówienie

Witam wszystkich. Wielka prośba o pomoc. Nie korzystam zbyt często z ebay i nie wiem jak zadziałać.03.04.2020 złożyłem i zapłaciłem za zamówienie przez paypal z kartą kredytową.06.04.2020 zamówienie anulował sprzedający.Koresponduję ze sprzedawcą, al...

• 187 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

bRAK INFORMACJI O PACZCE

Witam, Zamówiełm ponad miesiąc temu pewien produkt na Ebay, otrzymałem informacje żę będzie on u mnie między Śr, 29 sty - Pn, 09 mar. Gdzieś tam to leżało bo nie spieszy mi się ale zaczęła się zbliżać data ostatecznego doręczenia więc zacząłem się ma...

• 338 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot przesyłki

Witam zrobilem zwrot przesylki na ebay i chciałem dodac numer do sledzenia ale mialem ich kilka i dodalem nie ten co potrzeba, nie moge tego edytować a boje sie ze nie zaliczy zwrotu. Prosze o pomoc, napisalem do supportu ale boje sie ze nie odpisza ...

• 292 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wysyłką

Witam. Znalazłem ogłoszenie z smartfonem w dobrej cenie. Dzwonię do niego i dowiaduję się że nie wyśle za pobraniem ale może wystawić na eBay. Zgodziłem się. To było w sobotę 22 lutego. Dokonałem zakupu i zapłaciłem. Niestety kontakt się urwał. Co ma...

• 270 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania