Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zablokowane konto - prosze o pomoc

Witam, jestem nowym użytkownikiem serwisu eBay, 4.10.2020 wygrałem aukcje o numerze 09-05842-12756, dokonałem zapłaty, na dane konta które podał sprzedawca, pieniądze otrzymał w dniu 06.10.2020. Co też potwierdził sprzedawca. Nie wiem dlaczego moje k...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1351 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaki przewoźnik obecnie dostarcza przesyłki z Francji?

Mam problem z dostarczeniem do mnie przesyłki. Adres jest prawidłowy, bo cały czas jestem w kontakcie ze sprzedawcą, natomiast na trackingu mam informację:30 września godz. 15:28: Adres dostawy jest niekompletny i nie możemy dostarczyć ci przesyłki. ...

• 151 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Western Union - czy warto? proszę o wasze opinie

Witam Chciałbym się was zapytać, jakie macie doświadczenia z Western Union.Czy po pierwsze jest to opłacalne?jakie sa opłaty za przelewy? Od razu powiem, o co chodzi.Jedna osoba, którą znam nie posiada i nie chce posiadać konta PayPal z pewnych wzglę...

• 2170 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot pieniędzy za kupiony towar

Witam. Pierwszy raz coś kupowałem na ebay i mam problem ponieważ sprzedający poprosił o anulowanie transakcji. Za przedmiot zapalcilem poprzez paypal. Sprzedający otworzył prośbę o anulowanie transakcji z powodu mojego rozmyślenia się (chociaż on sam...

• 4063 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot towaru

Kupiłem na ebay.pl przystawki do gitary, niestety przyszły niezgodne z opisem, po kontakcie ze sprzedawcą mam zwrócić przedmiot, problem na tym że nie mam do wybory takiej opcji. Próbowałem z ebay.de i ebay.uk i tam ten przycisk jest, ale przekierowu...

• 219 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! oszustwo ze Szwecji

Witam,Zamówiłam telefon 11 czerwca 2020 roku za 600 euro od szwedzkiego sprzedawcy, który miał jedną pozytywną opinię z 8 czerwca 2020 roku (sugerowałam się tym, że może założył konto na eBayu tak jak my możemy to zrobić na Allegro i jest uczciwym sp...

• 463 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! ograniczone konto paypal

Witam.Chciałam kupić telefon na ebayu za niemałą kwotę, ale aby mieć pewność, że wszystko będzie ok założyłam konto na pay palu. Z mojego konta bankowego przelałam na pay pala potrzebną mi kwotę przelewem błyskawicznym za pośrednictwem Trustly Group....

• 2124 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada pieniędzy

Witam. Sprzedałem konto w grze wirtualnej i pieniądze zostały automatycznie zablokowane na PayPalu ze względu na to, że jestem nowym sprzedawcą. Mogę je odblokować, potwierdzając dostarczenie przedmiotu, tylko, że nie mam jak tego zrobić, gdyż jest t...

• 393 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Włamanie na konto ebay

Witam wszystkich:) Mam od soboty problem z kontem. Kiedy wczoraj wieczorem zalogowałem się na moje główne konto to zobaczyłem wycofanych około 15 ofert które sprzedałem i wysyłałem i zauważyłem, że mam w saldzie ebay dodatnie pieniądze kwota to kilka...

• 557 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy przesyłki z USA nadal docieraja do Polski?

Witam.Mam do Was pytanie, jak w temacie. Oczekuję na ok. 10 przesyłek z USA (wysłanych USPS). Mam wrażenie, że żadna z nich nie opuściła terytorium USA. Po jednej ślad się urywa na Jamaice (27.03.2020 - package sent), inna zalega w Chicago (02.04.202...

• 375 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze zwrotem pieniędzy za anulowane zamówienie

Witam wszystkich. Wielka prośba o pomoc. Nie korzystam zbyt często z ebay i nie wiem jak zadziałać.03.04.2020 złożyłem i zapłaciłem za zamówienie przez paypal z kartą kredytową.06.04.2020 zamówienie anulował sprzedający.Koresponduję ze sprzedawcą, al...

• 201 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania