Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Zwrot za anulowana transakcje

Hej 10 lutego sprzedajacy anulowal zakup 4 rzeczy o wartosci okolo 500 funtów, i jest juz 16 i dalej nie otrzymałem zwrotu.Placilem paypalem z podpieta karta revolut. Zazwyczaj w 2 3 dni wracała kasa

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 698 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie kupujcie nic od osoby o nicku vickylefaye

Kupiłem od tej osoby plany w jednej grze nie jest to duża kwota,ale zostałem oszukany dotej pory nie otrzymałem zamówienia,napisałem do tej osoby 2 lub 3 wiadomości zostałem ol*******. I bought plans from this person in one game, this is not a large ...

• 323 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Putzt stelle

Ich bin auf der Suche nach dem Arbeit als Putzfrau im Privathaushalt. Ich bin sehr motiviert und fleißig. Wenn Sie Interesse haben schreiben Sie mir bitte eine Nachricht

• 195 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedawca crazyshoes17 z niedziela, 20 października 2019 nie wysłał towaru

zakupiony od sprzedawcy crazyshoes17 niedziela, 20 października 2019 produkt. Nie otrzymałem tego Na śladzie przesłanym przez sprzedawcę paczka nie była śledzona. Sprzedawca obiecał, że gdy paczka wróci do niego, odeśle mi ją. Teraz nie odpowiada na ...

• 316 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

eBay.com ograniczenie ilości aukcji - pytania o dwa konta

Potrzebuję mieć przynajmniej 20 aukcji, a jestem nowym użytkownikiem eBay.com.Z tego co wiem, wolno mi mieć tylko 10 aukcji dla jednego konta.Główny problem polega na tym, że 10 aukcji pojedynczych przedmiotów przeznaczonych jest dla klienta prywatne...

• 241 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

eBay i PayPal... czyli jak jestem oszukiwany.

Witam! Ostatnim czasem sprzedałem pare działających kodów do gier, ponieważ nie były mi potrzebne.Kupujący kupili, po otrzymaniu kodu nagle zgłaszali "nieautoryzowaną" płatność. PayPal oczywiście zwraca im pieniądze, i dodaje mi obciążenie zwrotne.Co...

• 427 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Polsk EBAY DNO i złodzejstwo ! Ma ktoś adres do siedzby w Polsce ?

Sprzedałem pare produktów na ebay ale z czymś takim to przekręt ! |kupujący 12.12.2019 odtworzył m spór że nie dostał przesyłki.po około godzine przesłałem link do śledzenia i prosiłem żeby zadzwonił na poczte we Włoszech oraz przesłałem potwerdzenie...

• 315 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal jakiś DRAMAT ! Doradzcie coś proszę !

Jestem na eBay i PayPal już dobre 5 lat. Sprzedaję głównie do Stanów i wszyscy płacą PayPalem.3 tygodnie temu jeszcze otrzymałem e-maila od PayPal, że jestem cenionym klientem i są bardzo zadowolenie ze współpracy ze mną ( to na mój telefon, dlaczego...

• 632 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Standard International Shipping - przewidywany czas.

Witajcie. Czy paczka z ebay oznaczona etykietą "standard International Shipping" jest u nas brana pod uwagę jako kurier czy poczta? Macie doświadczenie ile przeciętnie taka paczka idzie z USA do Polski? Jest szansa, że nie zginie? Płaciłem przez PayP...

• 5348 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Uwaga użytkownicy ebay! Zlikwidujcie paypal, bo to manipulanci i darmozjady!!!

Dziś próbowałem wypłacić swoje pieniądze, czyli przelać je na swoje konto bankowe. I proszę sobie wyobrazić, że manipulanci z paypalu blokowali moje działania, uniemożliwiając dokonanie przelewu! To ostatecznie zdyskredytowało ich w moich oczach, wię...

• 705 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal Limit wypłat i problem

Witam was, mam taki problem może miał ktoś podobny i będzie mógł mi pomóć, mianowicie gdy dzisiaj chciałem wypłacić pieniądze z mojego konta PayPal na moje konto bankowe to pojawia się taki komunikat jak na poniższym zdjęciu, wtedy gdy klikam na "Zwi...

1.JPG 2.JPG 3.JPG
  • 3964 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania