26-01-2021 11:52
Witam
Równo rok temu miałem atak na konto z którego przez parę godzin sprzedawano telefony.
Szybko się zorientowałem i dzięki temu ,sprzedaż ta została zablokowana.
Po kilku dniach odzyskałem władzę nad kontem.
Niestety od tego czasu zapewne w ramach zabezpieczeń mam aktywny rejestr wymagań wobec kupującyc.(nigdy go nie włączałem i na mojej stronie jest nieaktywny)
Objawia sie to w taki sposób że mam nałożoną blokadę na kupujących którzy zakupili u mnie przedmiot w ciągu 10 dni.
Kupujący po zakupie lub wygranej jednej aukcji nie może kontynuować zakupów.
Przez jakis czas mogłem ręcznie odhaczyć i zwolnić kupującego z tej blokady ( w rejestrze wymagań wobec kupującyc).
Niestety od kilku miesięcy funkcja ta nie działa i wyskakuje Błąd-(Poniżsi użytkownicy byli nieprawidłowi, więc nie zostali dodani do listy zwolnionych).
Pisałem juz dziesiątki razy do ebay-niestety nie uzyskałem żadnej pomocy-wysyłali jakieś gotowe odpowiedzi nie interesując się głębiej moim problemem.
Ostatnio nawet nie raczą mi odpisywać wcale.
Mam kilka tysięcy komentarzy i założony sklep-ale sprzedawać nie mogę.
Czy ktoś potrafi mi pomóc?
Gdzie mam pisać-może jakieś linki do stron?
Gdzie mogę złożyć skarge na ebay?
POMOCY
Pozdrawiam
27-01-2021 09:56 — edytowano 27-01-2021 09:56
Z posta nie wynika dokładnie dlaczego nie mozesz sprzedawac