Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Shipping a import charges, na czym to polega?

Tak więc chciałbym kupić takie buty i mam pytanie Shipping: $21.42 International Priority Shipping to Poland via the Global Shipping Program | See details Import charges: $26.76 (amount confirmed at checkout) No additional import charges on delivery ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 3163 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Sprzedający nie odpowiada na wiadomości

Kupiłem od sprzedawcy z UK 4 przedmioty. Kiedy miałem je dodane do koszyka, wysłałem prośbę o podanie łącznej kwoty do zapłaty. Po skorzystaniu z tej opcji wyświetlił się komunikat: "Niestety, nie możemy w tej chwili przetworzyć Twojego polecenia. Er...

• 72 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie dostałem potwierdzenia zakupu

Dzień dobry dzisiaj zakupiłem przedmiot nie dostałem żadnego potwierdzenia zakupu ani w historii zakupu mi się nie pokazuje a pieniądze zostały pobrane z konta

• 107 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowa mądrość etapu logowanie SMS

Nadszedł kolejny etap tresury i inwigilacji, patrzyłem na niemieckim forum ebayu to tam duże niezadowolenie.Jeżeli ktoś się zawsze wylogowuje to jest to jakiś problem, a najgorzej mają ci którzy mają kilka kont bo jak wszystkie masz na ten sam numer ...

• 458 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podrobione kosmetyki - pytanie o polski VAT

Witam, zakupiłem trochę perfum na amerykańckim ebayu. W Polsce zapłaciłem za nie VAT przy odbiorze z poczty. Perfumy okazały się podrobione i chcę je zwrócić. Czy możliwe jest odzyskanie zapłaconego w Polsce VATu ??

• 463 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak dostawy towaru i brak zwrotu pieniędzy

Witam, chciałbym podpytać co mogę zrobić w sytuacji kiedy nie otrzymałem towaru, wysłanego za pośrednictwem dhl a ebay zamkną sprawę roszczeniową ponieważ jak mnie poinformował towar został prawidłowo wysłany. Natomiast pomyłka wystąpiła w dhl mam do...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 95 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

limit sprzedaży

Dzień dobry,wiem, że temat pojawiał się wiele razy, ale potrzebuję poruszyć go na swój sposób. Chciałabym sprzedać maszynę do mieszania i podawania POLIURETANU za 120 000 zł/29 500$/45 000 EUR. Niestety nie jestem w stanie wystawić przedmiotu, ze wzg...

Opłaty importowe różnią się, i to przy tej samej ofercie! którym wierzyć?

Cześć.Chciałbym kupić od gościa towar, natomiast próbowałem mu złożyć propozycję, i dopatrzyłem się dziwnej rzeczy.Towar jest z US. Przy oglądaniu oferty za ok $750, przy tej ofercie jest "opłaty importowe: $292" z kawałkiem, natomiast po kliknięciu ...

• 236 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedawanie kont w grach

Witam. Mam pewne pytanie, dzisiaj sprzedałem konto w grze, pieniądze otrzymałem na PayPal, tylko, że są one zablokowane.Muszę czekać 3 tygodnie i niby wtedy dopiero środki będą dostępne. Dlaczego tak się stało, że ktoś kupił konto i pieniądze zamiast...

• 527 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania