Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Obserwowane przedmioty - powiadomienie o dostępności

Cześć!Mam dodaną do obserwowanych przedmiotów jedną ofertę pewnego sprzedawcy.Sprzedającemu kończy się co chwila zapas tego przedmiotu, ale co jakiś czas go uzupełniana tym samym ogłoszeniu.Ebay nie powiadamia mnie, że przedmiot znowu jest dostępny.J...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 74 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

TecDoc

Witam, mam katalogi z TecDoc odnośnie car types, chciałbym wiedzieć jak zautomatyzować tą czynność abym nie musiał robić tego za każdym razem gdy aukcja zostanie wyłączona, nie chce robić tego ręcznie tylko z automatu. Macie jakieś rozwiązania?

• 190 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka z Norwegii nie dotarła.

Zamówienie 4 października. Wysyłka Standard International Shiping 5 paź. Przewidywana dostawa 3 listopada. Płatność paypal. Nr przesyłki Posten Norge UK003628917NO.16 list. wysłałem wiadomość do sprzedającego z info, że przesyka nie dotarła i z pytan...

• 264 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czas odejść z tej strony - porażka

Mam konto na Ebay od ponad 15 lat i nagle dostaję takie **bleep** po zalogowaniu : " Nie mogliśmy zweryfikować informacji o tożsamości, które podałeś(łaś).Więcej szczegółów. Jeśli uważasz, że dane są prawidłowe, prześlij nam obraz dokumentu ze zdjęci...

• 318 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wstrymanie płatności od kupujacych

WitamCzy ktoś ma podobny problem z serwisem ebaySprzedaję na ebay, nie jestem nowym ,nie mam żadnych sporów, mam potwierdzone wszelkie dane czyli tożsamość ,dane konta bankowego, wszystko co ebay żądał jest jak chcą ,ale mimo to robią sobie żarty i b...

• 96 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wstrzymanie wypłaty od lipca 2021, weryfikacja konta bankowego trwa 4 miesiące !!!

WitamOd lipca 2021 moje wypłaty są wstrzymane z powodu ograniczenia mojego konta eBay. Już 4 miesiące trwa weryfikacja mojego konta bankowego, podobnie jak innych użytkowników eBay po przejściu z PayPal na konta bankowe. Pisałem chyba kilkanaście raz...

• 297 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy ebay pozbawiając sprzedawców wszelkich praw narusza prawa człowieka

W związku z nowymi zasadami płatności ebay jestem dy many przy każdej transakcji,jankeskie pazerniaki pobierają prowizję nawet od kosztów wysyłki czyli płacę ok. 12% więcej za wysyłkę przy przedmiotach z zaznaczoną płatną wysyłką,z darmową to 112%.Ws...

• 230 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

skarga na serwis ebay

witam chcialabym zlozyc skarge na serwis ebay, Gzie i jak mozna to zrobic? po krotce wyjasnie sytuacje. Kupilam przedmiot na serwisie ebay. Jednak przedmiot mial ukryta wade i postanowilam zwrocic go sprzedawcy, Sprzedawca zaakceptowal zwrot. i tutaj...

• 279 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

okienka oferta nie otwierają się

Dzień dobryNie otwierają mi się okienka z ofertami sprzedawców? Wyłączyłam ad blocka, nadal tak samo. Nie wiem co się dzieje, wcześniej to działało.

• 38 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

konto rozlic zeniowe z ebay

chce podac nowe konto do rozliczen , podałem jego dane i mam potwierdzić telefonicznie podajac kod. ale telefon podany nie działa.. to gdzie mam z tym kodem zadzwonić?

• 70 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Najlepszy sprzedawca, a nie wyświetla się ikonka

Witam wszystkich, pytanie co do statusu Najlepszego sprzedawcy, teoretycznie mamy ten status już bardzo długo, ale na naszych aukcjach nie widać tej informacji ani żadnej ikonki Najlepszego sprzedawcy tez nie ma. Załączam zdjęcie jak to wygląda u zna...

• 100 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno iphone 12 pro max

Witam chciałbym kupić iPhone 12 Pro max na ebay lecz boje się ze nie będzie w nim polskiego menu. Mam się czego bać czy w każdym oryginalnym iPhonie jest język polski?

• 117 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania