Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Diwna paczka z shaghaiu

witam moze ktos juz miał taki paczke w srodku jakas folia i to wszystko gosciu nazywa sie Chenjinkai nic u niego nie zamawiałem a i jest podane ze jest z Coleman advertising dziwne bynajmiej dla mnie a sprawdzalem go kato ma nie zarejestrowane

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 109 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wygrałem aukcje a sprzedający ponownie wystawił ten sam przedmiot!

Witam, wygrałem aukcje licytując laptopa, ale widzę, że sprzedający ponownie wystawił ten sam przedmiot. Czy mam mu płacić? Nie dostałem informacji, że aukcja jest anulowana, ale nie chce przesyłać pieniędzy jeżeli widzę, że sprzedający ponownie daje...

• 216 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Adres sprzedawcy

Witam serdecznie wygrałem aukcje ale przedmiot który do mnie dotarł okazał się niezgodny z opisem na aukcji. Przyznano mi zwrot gotówki i mam pytanie gdzie mogę uzyskać adres sprzedającego w serwisie ebay?

• 2138 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zmiana strony macierzystej ebay'a

witam mam male (a raczej duze) pytanie.. konto bylo zakladane na ebay.com.au pozniej uzywalem w polsce, obecnie uzywam w uk adresy wszystkie pozmieniane, nie ma sladu po Australii a wszystkie powiadomienia z ebaya przychodza z au oraz platnosci sa w ...

• 145 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze zgłaszaniem łamiących regulamin aukcji

Próbowałem zgłaszać kilkukrotnie akucję która łamie regulamin w niepodważalny sposób i nic. może mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak jest aukcja http://www.ebay.pl/itm/Electro-Harmonix-OCTAVE-MULTIPLEXER-BASS-PEDAL-USA-super-vintage-1975-r-/220897706834?pt...

• 144 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodawanie do list.

Witam. Od wczoraj nie mogę dodać żadnego przedmiotu do swoich list. Proszę o info czy też tak macie, czy to u mnie w komputerze pojawił się jakiś problem? Dodam, że nie zmieniałam żadnych ustawień. Stalo tak się pomiedzy dodaniem przedmotów od tego s...

• 118 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy zaznaczyć płatność jako wysłaną przy płatności przy odbiorze ?

Mam takie pytanie ,czy zaznaczyć opcję zaznacz płatność jako wysłaną przy płatności przy odbiorze ? Zamówiłem pierwszy przedmiot z serwisu ebay . Był on zamówiony na terenie niemiec (oczywiście odbiór równierz za granicą) Z góry serdecznie dziękuję z...

• 829 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

SPRZEDAJĄCY ODWOŁAŁ AUKCJĘ PO JEJ ZAKOŃCZENIU

Witam! Mam problem,jeśli tak to można nazwać, ze sprzedającym. Wygrałam aukcję za 12 euro. Torba, którą licytowałam średnio kosztuje 100 euro. Po jej zakończeniu dostałam maila od sprzedającego,że torba ma jakieś uszkodzenie itp.i nie chce jej wysłać...

• 87 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupowanie bez VAT

Witam, czy moze jakos na ebay majac firme z nipem EU, kupowac bez VAT? Chodzi o to, aby w momencie zakupu kwota, ktora musze zaplacic przez paypal, byla automatycznie mniejsza o podatek? Kupilem cos od anglika na .ebay.co.uk i koles ma prawidlowy num...

• 1333 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Towar nie zgodny z opisem... Prosze o pomoc

Witam. Trzy tygodnie temu na ebay.co.uk zakupilem przedwzmacniacz ktory widnial jako NEW(other). Aukcja byla w formie licytacji a ja bylem jedynym bidujacym to urzadzenie. Wygralem aukcje natychmiastowo zaplacilem. Po kilku dniach otzrymalem paczke i...

• 229 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak anulować aukcje

wylicytowałem przedmiot ktory okazał sie nie oryginalny.poprosiłem sprzedawce o anulowanie aukcji(wyraził zgodę).za zakup jeszcze nie zapłaciłem.czy mam podjąć jakieś kroki żeby anulować aukcje na swoim koncie??

• 735 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań