Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

sari

Kupiłam sari białe a dostałam bezowe, zdjęcie było jako białe sari. To oszustwo wkurzyło mnie i dałam negatywne opinie dostałam obraźliwa odpowiedź - If you are not capable of reading and understanding english properly then dont buy from the UK. The ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 98 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cena minimalna w kategorii Zegarki

Witam forumowiczów, dzisiaj na eBay w Kategorii Biżuteria & Zegarki zobaczyłem taki oto obrazek: Czy ktoś wie, jak to możliwe? Bo z tego, co ja wiem CENA MINIMALNA możliwa jest do ustalenia tylko w kategorii MOTORYZACJA B-)

• 113 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

faktura od sprzedającego

Witam Kolejne pytanie laika więc proszę się nie śmiac. Gdzie mogę znaleść fakturę z łączną kwotą płatności wysłana od sprzedającego po zakończeniu aukcji???

• 196 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal połączenie konta i błąd logowania

Witam tak jak w tytule wiadomości, połączone zostało konto PayPal z moim kontem na ebay i pisało, że połączono pomyślnie, jednak teraz nie mogę się zalogować dosystemu płatności. Czyktoś wieo co tu chodzi??

• 198 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ile czasu trwa zwrot środków na konto PayPal?

Witam. Zakupiłam towar na ebay.de, zapłaciłam przez PayPal, niestety dziś dostałam maila od sprzedawcy, że nie wysyła do Polski. Status płatności na PayPal: Zakończone. Status zamówienia/działania: Anulowana Ale nie nastąpiło uznanie salda PayPal - k...

• 4001 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nieszczęsny PayPal.

Hej. Mam takie jedno pytanie. Kupiłem przedmiot i chciałem go odrazu zapłacić, pech chciał, że się zagalopowałem i przez pomyłkę zmieniłem możliwość płacenia przez PayPal'a. Może mi ktoś powiedzieć, jak powrócić do tej opcji? Obecnie mogę tylko oznac...

• 77 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

spór / roszczenie w paypal

Jeszcze w grudniu kupiłam box-filmowy w sklepie na niemieckim ebay. Ponieważ przesyłka długo nie nadchodziła poinformowałam o tym sprzedawcę (z konta ebay).  Sprzedawca napisał, że film został wysłany za pośrednictwem DHL. Ponieważ w dalszym ciągu p...

• 289 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wkurzające dźwięki reklam

Od kilku dni reklamy w okienkach aukcji zaczęły być "udźwiękowione". Jest to wkurzające, więc pytanie jak można wyłączyć w nich chociaż dźwięk? W wokienku wyboru dostosowywania reklam wyłączyłem ich dopasowywanie

• 110 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z Kupującym,nie rozumiem o co chodzi z PayPal

6 stycznia 2012 - PayPal: Sprawa w trakcie analizy3 stycznia 2012 - PayPal: Sprzedający przedstawił dowód wysyłki3 stycznia 2012 - PayPal: Wysłano wiadomość e-mail do sprzedającego3 stycznia 2012 - PayPal: Wysłano wiadomość e-mail do kupującego3 styc...

• 180 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

MAM PROBLEM

Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak kupić coś na tej stronie? Chodzi mi o ten produkt http://www.ebay.pl/sch/i.html?_nkw=EASY-C+Natrol&_sacat=0&_odkw=Easy-C&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 Nie za bardzo mi to FAQ wytłumaczyło. Nie wiem jak mam ...

Diwna paczka z shaghaiu

witam moze ktos juz miał taki paczke w srodku jakas folia i to wszystko gosciu nazywa sie Chenjinkai nic u niego nie zamawiałem a i jest podane ze jest z Coleman advertising dziwne bynajmiej dla mnie a sprawdzalem go kato ma nie zarejestrowane

• 76 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wygrałem aukcje a sprzedający ponownie wystawił ten sam przedmiot!

Witam, wygrałem aukcje licytując laptopa, ale widzę, że sprzedający ponownie wystawił ten sam przedmiot. Czy mam mu płacić? Nie dostałem informacji, że aukcja jest anulowana, ale nie chce przesyłać pieniędzy jeżeli widzę, że sprzedający ponownie daje...

• 184 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Adres sprzedawcy

Witam serdecznie wygrałem aukcje ale przedmiot który do mnie dotarł okazał się niezgodny z opisem na aukcji. Przyznano mi zwrot gotówki i mam pytanie gdzie mogę uzyskać adres sprzedającego w serwisie ebay?

• 2102 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zmiana strony macierzystej ebay'a

witam mam male (a raczej duze) pytanie.. konto bylo zakladane na ebay.com.au pozniej uzywalem w polsce, obecnie uzywam w uk adresy wszystkie pozmieniane, nie ma sladu po Australii a wszystkie powiadomienia z ebaya przychodza z au oraz platnosci sa w ...

• 130 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania