Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Nie otrzymałem przedmiotu, nie mogę otworzyć sprawy

Chciałbym zapytać, co zrobić w następującej sytuacji: 1. Zakupiłem przedmiot (książkę), który wedle opisu miał dotrzeć do mnie za ok. 2 tygodnie. 2. Książka nie dotarła. Po trzecim tygodniu czekania skontaktowałem się ze sprzedającym. Sprzedający obi...

PAY PAL pilne

Witam mam problem otóż nie moge zaplacic za towar poniewaz nie mam karty kredytowej .Mam powiązane konto pay pal z e bay.Mam ok 80 funtów chce zaplacic za okulary ktore kosztują razem z wysylka 74 funty. Na obu kontach mam ten sam e mail i dalej kaze...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 64 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

który nabywa graniczne miesięcznie?

Przepraszam za mój polski Chcę kupić w USA i sprzedawany w Polsce w sklepie internetowym. Powiedz mi, jak lepiej - osoba lub firma? Jakie są ograniczenia celnych w Polsce? sprzedaż 10.000 -20.000 dolarów. Dziękuję.

• 101 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatność ze statusem:Za ten przedmiot częściowo zapłacono w systemie PayPal

Witam, jestem początkującą kupująca i mam pewien problem. Kontaktowałam się z supportem ebay, ale jakoś mimo już 2 maili unika odpowiedzi na moje pytanie. Zakupiłam dwie peruki za które zapłaciłam przez PayPal, obydwie miały opcje darmowej wysyłki. P...

• 300 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Platnosc ze statusem UNCLAIMED - kto zawinił ???

WItam Dokonalem zakupu 3 dni temu na ebay. Oczywiscie platnosc paypalem. Dzis wyslalem maila do sprzedawcy z ponagleniem bo wysylka miala byc next day i dostaje informacje ze nie zaplacilem za przedmiot. Wczytalem sie w paypalowy dowod transakcji i s...

• 355 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam (danego) kupca

Witam, szukam tego kto kupił ten przedmiot http://www.ebay.pl/itm/Xbox-360-Kinect-Gra-Kinect-Adventures/200733319673?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=010&category=112848&cmd=ViewItem#ht_500wt_1287 otóż myślę, że jest to oszust (sam od niego kupiłem TO SAMO), ...

• 63 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

WERYFIKACJA

Witam Wszystkich  Jako kompletny amator mam 5 podstawowych pytań dotyczących weryfikacji: 1) Czy mogę dokonywać zakupów w innych niż Polska krajach UE nie będąc zweryfikowanym użytkownikiem? (w szczególności chodzi mi o Francję, Niemcy i UK) 2) Czy ...

• 265 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypl ypłat środkw z kontana rachunk Pomocy

Witm chcę wyłacic śrdki Z konta Paypal konto mam zweyfikowane pozytywnie rachunek bankowy dodałem 6 marca zleciłem wypłatę środków na wskazany rachunek do 8 marca status oczekujący był 9 marca zmienił się na zakończony kiedy mogę się spodziewać zaksi...

• 54 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak powiadomienia o zakupie na adres email

Witam, Ostatnio kupiłem kilka przedmiotów w opcji"kup teraz" o różnych sprzedawców i nie otrzymuję powiadomienia o zakupie na mój email chociaż wcześniej po każdym zakupie takie powiadomienie otrzymywałem,proszę o pomoc dlaczego od kilku dni nie przy...

• 100 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

druga szansa

witam czy ktoś może mi podpowiedzieć, jeśli nie wygrałem litytacji i dostałem drugą szansę czy musze coś odpowiedzieć

• 109 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wylicytowałem towar, ale sprzedający zwrócił pieniądze przez paypal

Wygrałem licytację na serwisie ebay.co.uk. Zapłaciłem tego samego dnia poprzez paypal całą kwotę. Dzisiaj od sprzedającego dostałem zwrot z paypal z komentarzem: "I am issuing you a refund due to my husband asking me to put the games on for sale and ...

• 255 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sari

Kupiłam sari białe a dostałam bezowe, zdjęcie było jako białe sari. To oszustwo wkurzyło mnie i dałam negatywne opinie dostałam obraźliwa odpowiedź - If you are not capable of reading and understanding english properly then dont buy from the UK. The ...

• 98 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cena minimalna w kategorii Zegarki

Witam forumowiczów, dzisiaj na eBay w Kategorii Biżuteria & Zegarki zobaczyłem taki oto obrazek: Czy ktoś wie, jak to możliwe? Bo z tego, co ja wiem CENA MINIMALNA możliwa jest do ustalenia tylko w kategorii MOTORYZACJA B-)

• 106 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania