Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Jak usunąc nie zapłacone przedmioty z mojego ebaya

Witam! Kilka dni temu chciałem zamówiłem film na ebayu ale wiskakiwał jakiś błąd.Poczytałem o tym na forach i pisali iż to bład przeglądarki.Więc zmieniłem przeklądarke i tak chyba trzy razy aż sie poddałem.Następnego dnia spróbowałem i sie udało ale...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1280 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupiłem za złotówkę aparat fotograficzny

Wylicytowałem dość drogi aparat fotograficzny za złotówkę. Sprzedający powiadomił mnie, że w międzyczasie aparat mu zaginął, a on zapomniał anulować wcześniej tej licytacji. Co ja mogę w tej sytuacji zrobić? Czy przysługuje mi roszczenie cywilnoprawn...

• 160 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak cofnąć zakupy

Hej, mam pewien problem. Byłabym wdzięczna gdyby mi ktoś pomógł. Jakiś czas temu chciałam sobie zamówić taka oto chustę http://www.ebay.pl/itm/140637003725?var=440031723742&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648#ht_1485wt_1271 . Nie miała...

• 92 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal, normalna procedura czy muszę walczyć o pieniądze?

Oto mój przypadek -znalazłem rower na francuskim portalu z ogłoszeniami od osób prywatnych i zapropnowałem sprzedajacemu by wystawil go na e-bay'u by mieć potwierdzenie transakcji (mieszkam we Francji, jednak było zbyt daleko by fatygować się osobiśc...

HK POST, CZYLI MÓJ KOSZMAR

Witam Mam pytanie w sprawie przesyłki wysłanej za pośrednictwem poczty w Hong Kongu... otóż sprzedawca w dość szybkim tempie podał mi numer przesyłki, jakieś 3 dni czekałam na pojawienie się jakiejkolwiek informacji o przesyłce, jednak to jest normal...

• 242 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Komentarz i Archiwum Ebay

Witam, Zakupiłem na Ebay w USA , towar facet wysłał całkiem coś innego , wygrałem roszczenie PP zwrot kasy , ale zamierzam jeszcze wystawić komentarz, lecz w moim koncie nie ma takiej możliwości , historia tego nie pokazuje Czy w kontach ebay istniej...

• 1449 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Uszkodzona przesyłka-spór

Jeżeli był problem z przesyłką, rozpocząłem spór na paypal-u (18 dni od zakupu), sprzedawca prosi o foto uszkodzonych przedmiotów. Prosił o wycofanie sporu i zobowiązał się, że przyśle nowe. Czy czekać z wycofaniem, aż dojdzie przesyłka, czy teraz wy...

• 197 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przedmiot kupiony a sprzedawany po raz kolejny. Co można zrobić ?

Witam ok. dwa lata temu kupiłem kartę pocztową która do mnie nie dotarła a rzekomo przez sprzedającego została wysłana . Niestety nie mam żadnego śladu po tej transakcji. Napisałem do sprzedającego że przecież już ras ją sprzedał to mi odpisał że coś...

• 66 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zostałam oszukana! zapłaciłam i nie otrzymałam przedmiotu

Proszę o pomoc, kupiłam przedmiot PS vita i nie otrzymałam przedmiotu! pisałam do serwisu ebay ale oni napisali ze nie zapłaciłam, bo sprzedający nie odnotował wpłaty, a ja mam potwierdzenie z banku! Facet usunął przedmiot i wystawił ponownie na inny...

• 189 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

POMOCY! ANULOWANIE TRANSAKCJI

mam BARDZO duży problem. wygrałam aukcje, przedmiotem był telefon, za 104zł, więc cena w miare adekwatna do telefonu. wygrałąm aukcje, puściłam przelew paypalem, a tu nagle dostaje na poczte wiadomość że użytkownik chce anulować transakcje. Przyczyna...

• 141 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

anulowanie transakcji

witam kupiłem przedmiot od sprzedającego z Holandii ,z opcja tylko paypal. nagle po zakończeniu transakcji okazuje się, że sprzedawca paypala nie uznaje i operuje tylko na chińskim banku (przelew na dziwny adres i dziwny system bankowy) - coś tu śmie...

• 189 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak sprawdzic na jakim Ebay uzytkownik założył konto

tak jak w temacie przy okazji cy zakladajac konto np na ebay UK bede mial limity sprzedazy? wiadomo koperta z kodem musi przyjsc do PL czy jest na ebay mozliwosc kupowania bez pelnej aktywacji konta podobnie jak na all... dzieki za info

• 102 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę dokonać płatności za kupiony towar!

Witam. Mam problem z zapłatą za kupiony towar. Kiedy chcę zapłacić za niego przez payapl wyskakuje mi błąd : " Nie można zrealizować tej płatności, a Twoje konto nie zostało obciążone. Skontaktuj się z handlowcem w celu uzyskania dalszych informacji....

• 166 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatność za przedm. € a z karty ściąga funty

Witam, chcę zapłacić za przedmiot w systemie ebay i paypal, wszystko idzie dobrze, tylko w pewnym kroku jest napisane, że za przedmiot wychodzi 33,3€ a po prawej stronie jest napisane 26,63funtów, z karty ściąga mi w funtach, kartę mam w euro i jest ...

• 109 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania