Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Pomocy. Moja paczka zaginęła lub jest przetrzymywana w Polsce.

Dzień dobry, Od dwóch tygodni piszę z nadawcą wiadomości w sprawie tej paczki. Wczoraj dostałam nr śledzenia przesyłki od tego użytkownika i okazało się że: Moja przesyłka zaginęła (?) zaraz po dotarciu do Warszawy.Przyjęto w Polsce 2017-01-10 20:56,...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 10336 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakładać spór czy czekać na paczkę ?

Towar kupiono z USA w dniu 01 stycznia poprzez PayPal i jest objęty ochroną kupujących. Przesyłka to "USPS First Class Mail International / First Class Package International Service". Szacowana dostawa: w ciągu 9-15 dni roboczych.Śledzenie przesyłki:...

• 861 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwroty towarów i kosztów w UK

Dzień dobry, Spotkała mnie dziwna rzecz. Sprzedajemy nasz towar na cały świat. Ostatnio wysłaliśmy paczkę do UK i facet zgłosił że towar jest wadliwy. Poprosiliśmy więc o odesłanie towaru i chcieliśmy odać mu pieniądze. Facet powiedział że nie ma zam...

• 1199 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kontakt z ebay w języku polskim

Założyłem konto na ebay.co.uk. Przeniosłem i przerejestrowałem konto na czacie angielskim na ebay.pl. Myślełem że od tej pory mam możliwość zgłaszania spraw do ebay w języku polskim i że odpowiedzi również będę otrzymywał w naszym języku. Niestety na...

• 810 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prawa do zdjęć

Kupuję stare zdjęcia na ebay.de.Zdjęcia na aukcjach są opanowane znakiem wodnym sprzedającego.Moje pytanie brzmi: czy każdy i wszędzie może wykorzystywać w necie skopiowane foty z aukcji?Mam na myśli strony na fb.

• 673 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup

Witam wczoraj zakupiłem na ebay 2 produkty u jednego sprzedawcy lecz za jedno zapłaciłem a za 2gie nie i poprosiłem o anulowanie i jak nazłość wysłali mi do anulowania zapłacony przedmiot a chciałem anulować ten nie zapłacony i co w tym przypadku zro...

• 685 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak odebrać pieniądze przez PayPal??

Witam potrzebuje pomocy i iformacji.Klient kupiuł produkt na eBay przez PayPAl i po wejsciu na PayPal nie mam żądnej gotóki. Dodam że konto mam założone 1 raz ale w gónymj rogu widnieje informacja że dane uzułepłniłem n 100% o co może chodizć. Proszę...

• 629 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Turbolister - czy jest jakiś zamiennik

Mam kilkaset aukcji w serwisie ebay, wiem że będzie ich więcej i zwracam się do Was z pytaniem czy istnieje jakiś program który umożliwia takie funkcje jak turbolister ? Zależy mi na zarządzaniu aukcji w jakiś sensowniejszy sposób niż wertowanie ich ...

• 1414 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Set up a seller account

I need to 'Set up a seller account' I waiting for a letter for 4 days,probably.I got clean Email,was looking in spam and so on.I should wait for some letter(paper one) to my living adress or something? Thank You !!!P.S. Have screen

• 1154 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

mam prośbę czy ktoś może mi podpowiedzieć jak zmienić sposób zapłaty z odbiór osobisty na wpłatę Pay

mam prośbę czy ktoś może mi podpowiedzieć jak zmienić sposób zapłaty z odbiór osobisty na wpłatę PayPal ?na allegro bez problemu a na eBay-u czarna magia NIEMOŻLIWE?prosze o podpowiedz może coś przeoczyłam

• 1305 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Format mcs

Co to jest format mcshttp://m.ebay.pl/itm/351891031371

• 439 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prosze o pomoc! Zmiana adresy wysyłki!

Witam! Mam problem chce zamówić pewne rzeczy na ebay lecz nie jest możliwe ponieważ moja karta ma inny adres niż ten na który chce wysłać swoje rzeczy. Jak to zmienić by móc zamawiac na adres inny niż karta? Baaardzo prosze o pomoc! Spoiler (wyróżnij...

• 1266 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Anulowanie tranzakcji

Witam . Wziąłem udział w licytacji samochodu i wygralem . Okazało się ze auto jest ode mnie 200 mil i wystapilem z prośbą do sprzedającego o usuniecie mojej licytacji . Zgodził się i powiedział że nie bd płacić Ale wciąż na moim koncie jest zaleglosc...

• 507 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania