Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Sprzedaz na ebay.de

Chcialem wystawic cos na ebay.de i taki komunkat:Czy da sie zalozyc biznesowe konto w PL tak zeby sprzedawac na ebay.de ? Es scheint ein Problem mit diesem Angebot zu geben. Wichtiger Hinweis:Wir bitten Sie um Verständnis, dass in dieser Kategorie nu...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 310 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Gra o tron blu Ray

Witam. Zakupiłem wczoraj Blu-Ray box gry o tron 1-6. Z tyłu boxu widniało iż zawiera on polska wersję językową. Co więcej na każdym pudełku także było napisane że owa wersja jest. Jednak po otworzeniu płyty i wejściu w menu polskiej wersji nie było. ...

konto w ebay.de a działalnosc w polsce

Witam.zacząłem sprzedaż z konta ebay.de jako osoba prywatna.Chciał bym go przekształcić na konto firmowe,problem tylko ,że firme mam zarejestrowaną w Polsce. Czy moge podpiąć polską działalność pod niemiecki ebay?

• 389 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Weryfikacja sprzedawcy przed zakupem

Witam wszystkich, Czy jest jakiś sposób na sprawdzenie sprzedawcy ? Czy ktoś prowadzi gdzieś jakąś baze nieuczciwych sprzedawców lub też mogę wpisać nazwę sprzedawcy i akurat ktoś miał z nim pozytywne lub negatywne doświadczenie. Znalazłem z pozoru ś...

• 404 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

paypal chroni oszustów?

witamsprzedałem przedmiot za 40usd, oczywiście na drugi dzień wysłałem go poleconym piorytetem, po miesiącu dostaję maila z paypal z informacją o blokadzie na moim koncie ponieważ kupujący zgłosił nieautoryzowaną transakcje, wysłałem faxem potwierdze...

• 269 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z payall

Witam,Kupilam ramki placac sprzedawcy przelewem i w terminie.Po czym dostaje mail-e od Paypal z upomnieniem i odsetkami.Zaznaczam ze konta na paypall NIE MAM !Co teraz powinnam zrobic?

• 393 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zapłata przelewem po otrzymaniu zwrotu

Cześć, najprawdopodobniej zostałem oszukany. Zamówiłem telefon i zapłaciłem kartą. Sprzedawca zaznaczył, że przy zapłacie przez paypala trzeba wybrać droższą opcję przesyłki. Okazało się, że zapłata kartą to de facto zapłata przez paypala, a że wybra...

• 549 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak weryfikować kartę MasterCard skoro mogę wpisać tylko kartę Visa ?

Musiałem założyć nowe konto Ebay. Używam na nim tego samego adresu PayPal oraz tej samej karty jakich używałem poprzednio. Zakupiłem na nowym koncie jeden przedmiot i teraz Ebay chce ode mnie weryfikacji karty w celu zdjęcia limitów. Nie mogę tego je...

• 352 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

reklamacja i komentarz

W styczniu kupiłam płytę CD, jak się okazało miała fabryczną wadę. Kontaktowałam się ze sklepem, wysłałam zdjęcia, kontaktowałam się także z PayPal aby dowiedzieć się jak odesłać przedmiot w ramach bezpłatnej wysyłki.Sprzedawca napisał, że wyśle mi d...

• 794 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania