Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

skur... le z paypal'a przechodzą samych siebie!!

kupujący przez mój sklep internetowy włoch chciał zapłacić przez paypal. Ustalona cena 67EURO, wysłał płatność przez paypal, a te pierd... lce przewalutowali płatność na złotówki po złodziejskim kursie jaki zawsze stosuje paypal, oczywiście pobrali t...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 307 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zawalczy?

http://www.rp.pl/Handel/311049939-eBay-zawalczy-o-Polske.html

• 463 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Ebay usunał mi konto

Witam, sprawa wyglada tak, zarejestrowałem konto na ebayu dobre 10 lat temu, uzywalem je gdzies do roku 2010, pozniej nie korzystalem po prostu. W dniu wczorajszym chcialem sie zalogowac na konto a tu komunikat , ze loginu takiego nie ma, wpisuje mai...

• 1435 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Aukcja Wieloprzedmiotowa ?

Witam , mam pytanie może wcześniej dostanę odpowiedz niż z Serwisu. Miamowicie chodzi mi o coś takiego chciałbym wystawić na licutację "WIELE" przedmiotów. I tu widzę że chyba tak się nie da jak na Allegro ,np. 100 sztuk , 1 osoba licytuje np. za 1 z...

Konto zarejestorwane na ebay.pl - jak sprzedawać na ebay.de

Witam, proszę o wyjasnienie co należy spełnić by sprzedawać swoje produkty na ebay.de.Podkreślam, że mieszkam w Polsce stąd mam konto tylko na ebay.pl. Narazie mam konto prywatne, ale chcę zarejestrować konto firmowe.Moje pytania:1. Czy rejestrujać k...

• 681 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal jak zwrócić część kwoty kupującemu jeśli środki są zamrożone?

WitamMam pewien problem ponieważ nie wiem jak zwrócić cześć pieniędzy kupującemu z paypala. Otrzymałem przelew ale jeszcze saldo jest zamrożone - ,, zakończono- środki nie są jeszcze dostpne. I nie można zwrócić ponieważ piszę komunikat ,, Nie można ...

Kupiłam płytę jako niezarejestrowany użytkownik.

Witam wszystkich serdecznie.Chciałam szybko zrobić zakup pewnej płyty a konkretnie "Combichrist - Making Monsters" więc zrobiłam to jako użytkownik niezarejestrowany. Zrobiłam przelew i czekałam miałam ją dostać 16-22 września... Po kilku dniach od z...

• 774 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Historia Konta.

Witam jakiś czas temu wystawiałem przedmoty na sprzedaż ,nie sprzedałam tego a teraz chcę odnalezć te stare aukcje aby je na nowo wystawić ,gdzie tego szukać ,minęło więcej niż 60 dni od ostatniego wystawienia .Pozdrawiam

• 716 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Dostawa do paczkomatu

Witam. Nie chcę zamawiać przesyłek do domu, bo godziny pracy uniemożliwiają mi odbieranie w domu. Z tego względu zawsze korzystam z paczkomatów, natomiast tutaj takiej funkcji nie widzę. Jest sposób by odbierać nie z domu, a na poczcie czy za pomocą ...

• 11452 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Moge sprzedawać a nie moge kupować ??????????????????? Żart

Moge wystawić przedmiot i sprzedawać a ebay blokuje kupno przedmiotu! To jest jakiś Żart??? Poziom tymczasowego ograniczenia kupowania został osiągnięty.Możesz kupić ten przedmiot wyłącznie, korzystając z opcji Dodaj do koszyka i płacąc od razu podcz...

• 474 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Uszkodzony przedmiot, zwrot pieniędzy

Witam mam problem. Ponieważ kupiłem nowy ekran do telefonu (xperia z1) ekran nie działał tak jak powinien a mianowicie wszystko się rozmazywało ikony napisy zdjęcia itp. ewidentne uszkodzenie ekranu. Sprzedjący kazał mi zwrócić towar. Chciałem tak zr...

• 594 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie działa rozwiąż problem

WitamKupiłem gre od niemieckie sprzedawcy,gra według opisu jest po angielsku niestety po instalacji okazało się że jest po niemiecku.płaciłem poprzez paypal dlatego chciałem skorzystać z "rozwiąż problem"->"Zgłoś, że nie otrzymałeś(łaś) przedmiotu lu...

• 345 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania