anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zarejestrowałem konto dzisiaj. Nie mogę wystawić żadnych przedmiotów na sprzedaż.

Nie mogę rozpocząć sprzedaży mojego przedmiotu ciągle wyskakuje błąd Nadal musimy zweryfikować Twoje dane. "Dla bezpieczeństwa wszystkich użytkowników eBay tylko zweryfikowani sprzedawcy mogą wystawiać przedmioty. Możesz zapisać wersję roboczą swojej oferty sprzedaży."

Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Dot.: Zarejestrowałem konto dzisiaj. Nie mogę wystawić żadnych przedmiotów na sprzedaż.

Jeżeli wystawisz na Ebay.pl to raczej nie będzie problemu ale jeżeli na Ebay.com to musisz mieć określoną liczbę  pozytywnych komentarzy aby coś wystawić na zagranicznym Ebayu.

W życiu piękne są tylko chwile ...
Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Dot.: Zarejestrowałem konto dzisiaj. Nie mogę wystawić żadnych przedmiotów na sprzedaż.

Ten wymóg 10 komentarzy aby sprzedawać za granicą już znieśli o ile wiem.

Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

Moze nie zweryfikowałeś nr telefonu- trzeba wejść w zakładki

-konto

potem wybrac pod zakładkę  -informacje osobiste.

i tam jest  jest podany wybór  tej weryfikacji

I jesli dobrze pamiętam to adres mail tez trzeba zweryfikować, ale głowy nie dam

Jesli masz zweryfikowane to przykro mi nie umiem pomoc.

A ja juz sprzedasz i masz pieniądze  ktore  Ebay ,ma Tobie przelać

to  trzeba  dalej weryfikować,  poproszą o to za  pomoc  zdjęcia dokumentu( paszport lub  prawo jazdy , lub chyba DO)  I konto bankowe za pomoca wyciągu- przyjda  powiadomienia na pocztę i beda tez  w tej załadce

-konto,

-pod zakładka - informacje o płatności-płatności

Zdjęcie dok , tam gdzie dane - musi  miec widoczne wszystkie rogi , lepiej go  sfotografować na ciemnym  tle

wyciag z banku tylko elektroniczny- musi miec logo banku nazę i pełne Twoje dane czyli adres i imię i nazwisko

Trzeba im tam tez podać  nr karty  do opłat - czyli moga sobie zadłuzenie ew pobrac z tym ze twoj bank poprosi cie o akceptacje przelewu , wiec nie ma obaw ze ktos wejdzie na konto i wyczyści, choc dobrze jest załozyc sobie   w banku konto tylko dla ebay- tak na wszelki wypadek.

Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

pytanie z  17,06 to pewnie juz sam rozwiązałeś problem:))

Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź