17-06-2024 20:57
Nie mogę rozpocząć sprzedaży mojego przedmiotu ciągle wyskakuje błąd Nadal musimy zweryfikować Twoje dane. "Dla bezpieczeństwa wszystkich użytkowników eBay tylko zweryfikowani sprzedawcy mogą wystawiać przedmioty. Możesz zapisać wersję roboczą swojej oferty sprzedaży."
02-10-2024 07:48
Jeżeli wystawisz na Ebay.pl to raczej nie będzie problemu ale jeżeli na Ebay.com to musisz mieć określoną liczbę pozytywnych komentarzy aby coś wystawić na zagranicznym Ebayu.
02-10-2024 16:47
Ten wymóg 10 komentarzy aby sprzedawać za granicą już znieśli o ile wiem.
05-10-2024 20:48
Moze nie zweryfikowałeś nr telefonu- trzeba wejść w zakładki
-konto
potem wybrac pod zakładkę -informacje osobiste.
i tam jest jest podany wybór tej weryfikacji
I jesli dobrze pamiętam to adres mail tez trzeba zweryfikować, ale głowy nie dam
Jesli masz zweryfikowane to przykro mi nie umiem pomoc.
A ja juz sprzedasz i masz pieniądze ktore Ebay ,ma Tobie przelać
to trzeba dalej weryfikować, poproszą o to za pomoc zdjęcia dokumentu( paszport lub prawo jazdy , lub chyba DO) I konto bankowe za pomoca wyciągu- przyjda powiadomienia na pocztę i beda tez w tej załadce
-konto,
-pod zakładka - informacje o płatności-płatności
Zdjęcie dok , tam gdzie dane - musi miec widoczne wszystkie rogi , lepiej go sfotografować na ciemnym tle
wyciag z banku tylko elektroniczny- musi miec logo banku nazę i pełne Twoje dane czyli adres i imię i nazwisko
Trzeba im tam tez podać nr karty do opłat - czyli moga sobie zadłuzenie ew pobrac z tym ze twoj bank poprosi cie o akceptacje przelewu , wiec nie ma obaw ze ktos wejdzie na konto i wyczyści, choc dobrze jest załozyc sobie w banku konto tylko dla ebay- tak na wszelki wypadek.
05-10-2024 21:11
pytanie z 17,06 to pewnie juz sam rozwiązałeś problem:))