anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kategorie pozwalające na wystawianie z wersjami

Dzień dobry

Próbowałem wystawić przedmiot z wersjami ale nie mogę. Podobno w nie wszystkich kategoriach można.

I tu pytanie, czy w kategorii Modelarstwo można wystawiać wersję danego produktu i gdzie znajdę spis kategorii w których można tak robić?

Pozdrawiam

dawid

Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Sam odkryłeś że w modelarstwie nie ma opcji sprzedaży wersji. EBay nie precyzuje które kategorie, przynajmniej nie znalazłem listy z takowymi, oferują taka opcję. W pomocy piszą: “niektóre” … 

oto kilka które maja opcje:

1. Odzież, Buty i Akcesoria - Możesz sprzedawać różne rozmiary i kolory ubrań, butów i dodatków.
  2. Elektronika - Sprzedaż różnych modeli i wersji urządzeń elektronicznych, takich jak telefony, laptopy czy akcesoria.
  3. Dom i Ogród - Różne warianty mebli, narzędzi ogrodowych czy dekoracji.
  4. Zdrowie i Uroda - Kosmetyki, suplementy diety i inne produkty w różnych wersjach.
  5. Zabawki i Gry - Różne edycje gier, zestawy klocków czy figurki.
Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Dziwne bo Inne wersje Ebay mają w mojej kategorii taką opcję. Myślałem, że nie mogę znależć po prostu.

Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

oprogramowanie poszczególnych portali eBay w każdym kraju jest trochę inne z eBay. com będącym , zauważam, niejako wzorem z którego inne są tłumaczone na poszczególne języki. Więc jeśli eBay.com czegoś nie oferuje to tym bardziej nie ma tego na innym ale… nigdy nie wiadomo.

Dlatego pozwolę sobie zapytać które wersje eBay maja wariacje w kategorii modelarstwo?

Próbuję znaleźć eBay z wariacjami w kolekcjach

Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

Ebay UK na 100%.

Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź