anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedany towar, częściowy zwrot i spór o następny zwrot

Witam sprzedałem towar wysłałem po czym sprzedający nie zgodził się z opisem zgodziliśmy się na zwrot 15 euro - zwróciłem ( dal świętego spokoju )  , teraz facet otworzył spór i chce kolejnych 15 euro zwrotu . Sprzedałem mu towar za około 150 zł po tych wszystkich zwrotach  to będzie że sprzedam mu za trochę ponad 20 zł .

Jeszcze żeby było śmiesznie sprawa dotyczy bakelitu- plastiku , on twierdzi że to plastik  ( a nie żywica ) i chce zwrotu kasy .

Można tak w nieskończoność domagać się częściowych zwrotów ?

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

Dot.: Sprzedany towar, częściowy zwrot i spór o następny zwrot

Nie bardzo - jezelu kupujacy sie nie zgadza na zgodnosc zprzedmiotu z opisem to po ptwoerzeniu spowu zeby otrzymac zwerot platnosci powinien zwrocic Ci przedmiot.

Jezeli kupujacy przegina zglos go do obslugi zeby to sprawdzili.

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Zaproponuj mu aby otworzyl spor i wowczas Ebay rozstrzygnie.

Bedziesz mogl wpisac ze zwrociles juz czesc.

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Babka spór otworzyła bo myslała że ja sie wystraszę . Opisałem całą sytuację do ebay , doradzili mi aby zamieścić dowody zwrotów w sporze  ( dodać pliki ze zdjeciami zwrotu części zapłaty ) bo tak to tylko są jego słowa przeciwko moim, a w razie czego   nie ma podstaw aby przyznać mi rację . I pewnie na tym babsko bazowało bo jak tylko napisałem jej ze zgłosiłem sprawę do ebay i zamiesciłem te dowody zwrotu to zakończyła spór . Życzę wszystkim powodzenia  🙂

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź