anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

HK POST, CZYLI MÓJ KOSZMAR

Witam

Mam pytanie w sprawie przesyłki wysłanej za pośrednictwem poczty w Hong Kongu... otóż sprzedawca w dość szybkim tempie podał mi numer przesyłki, jakieś 3 dni czekałam na pojawienie się jakiejkolwiek informacji o przesyłce, jednak to jest normalne, no ale do sedna... dnia 24.01.2013 doczekałam się statusu: THE ITEM (RB*********HK) IS BEING PROCESSED FOR DEPARTURE FROM HONG KONG AS OF 24-JAN-2013... Do dzisiejszego dnia nie pojawiła się nowa informacja o paczce... Ludzie z serwisu w ogóle nie zareagowali na mojego email'a, ale to chyba nic niezwykłego... Czy to oznacza, że faktycznie moja paczka wciąż znajduje się w HK, czy może mają jakieś opóźnienia w uaktualnieniu serwera? Pomyślałam, że może po prostu olali zmianę statusu przesyłki i paczka już jest w Polsce.. lecz po sprawdzeniu na stronie poczty polskiej nie ma przesyłki o danym numerze:< Zaczynam się trochę martwić, gdyż przy moim ostatnim zamówieniu z Chin paczka doszła po 9 dniach roboczych od wysyłki... Przeniosłam post tutaj, bo chyba nikt nie patrzy na sekcję Wysyłka i Płatności/Wysyłka

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Odp.: HK POST, CZYLI MÓJ KOSZMAR

Po praktycznie 15 dniach ruszyło się:DDDD!

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź