Witam! Zarejestrowałem się na ebay. Założyłem konto na PayPal, które zostało zweryfikowane pozytywnie. Jak chciałem zalicytować po raz pierwszy na ebay okazało się, że muszę zweryfikować swoje konto ebay. Polegało to na tym, że musiałem podać ten sam numer karty kredytowej, który podałem w PayPal. Za autoryzację została pobrana opłata, co oznaczało, że weryfikację przeszedłem pozytywnie. Mam dowód na weryfikację w postaci wyciągu bankowego i sms'a o pobraniu opłaty za weryfikację. Po czym zadowolony chciałem zalicytować upragniony przedmiot. A tu niespodzianka. Nie mogłem niczego licytować. W ebay poradzono mi, abym jeszcze raz przeszedł procedurę uwiarygodnienia konta ebay, co okazało się bezskuteczne, bo przecież przeszedłem już taką procedurę. Nie będę relacjonował korespondencji z ebay.pl, gdyż ta wykazała całkowitą bezradność ebay.pl. Mam więc pytanie do użytkowników ebay.pl, czy jest na to jakaś rada. Jeżeli ktoś chciałby sprawdzić moją wiarygodność, proszę bardzo na allegro.pl użytkownik: henryk_myszka. To ja. 100% pozytywnych komentarzy. Pozdrawiam i liczę na pomoc. Henryk Myszka
... Wyświetl więcej