Zagraniczne eBay
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
29-06-2007 17:42
Witam.
Mam pytanie. Wystawilem aukcje przedmiotu, docelowym kupujacym sa ludzie z inych krajow. Kiedy jednak wchodze na eBay.com - i probuje wyszukac moja aukcje wsrod International Sellers - nic nie znajduje. Czemu ?? (sa tam aukcje ze wszystkich krajow - oprocz Polski 😐 )
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (7)
Odpowiedzi (7)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
30-06-2007
15:19
witam witam i jeśli wolno dołaczę pytanie , podobnie jak tomasz jestem żółtodziobem w ebay a interesuje mnie wystawianie na aukcjach zagranicznych , i bardzo pomógłby mi instruktaż jak - gdzie i wogóle wsio , drogi stamps'ie jeśli masz deczko czasu i deczko cierpliwości to bardzo proszę czy np aukcja wystawiona równocześnie na niemieckim ebay i na polskim jest traktowana jako ta sama aukcja czy jak dwie różne , czy logując się do mój ebay będę mogła obserwować tą niemiecką aukcję , rozumię że muszę korzystać z płatnej aukcji , czy jest możliwość z poziomu mój ebay wystawić przedmiot na aukcję niemiecką klikając w " sprzedaj podobny" ??? sorki wielkie pytam jak przedszkolak ale jestem starszawa kobita ( niedługo stuknie 50-tka) a jesli o komputer chodzi to mniej więcej go obsługuję - z naciskiem na mniej tak więc pytam o rzeczy banalnie proste dla mnie jednak nowe i trudne pozdrawiam i jeszcze raz sory że w Waszą dyskusję się wcinam ale temat podobny
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
30-06-2007
14:03
a jak wystawic na platnym eBay'u ??
musze zalozyc osobne konto na eBay.com ... 😮 ??
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
30-06-2007
04:10
Nic za darmo - aby miec tam aukcje widoczna nalezy wystawic na platnym Ebay. Z darmowych Ebay niektore aukcje jescze niedawno byly widiczne ale moze wylaczyli te mozliwosc na dobre. Inaczej wszyscy by tu wystawiali...
Limit wiadomosci zniknie jesli uzyskasz pozytywne komentarze - kiedys starczal jeden a dzisiaj - sprawdz w pomocy.
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
29-06-2007
22:07
chyba bylo zaznaczone .. a teraz zrobilem dodatkowo "edycje" aukcji .. i zaznaczone jest napewno - nadal jednak nie pojawia ise na eBay.com ani eBay.de ...
Bardoz mi zalezy zeby aukcja byla widoczna na zagranicznych serwisach - ktos ma jakis pomysl ??
- jakies pomysly ? 😮
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
29-06-2007
21:06
Czy masz zaznaczone ze wysylasz za granice?
Nie zawsze widac na platnych te na innych szczegolnie te na darmowych Ebayach.
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
29-06-2007
19:32
tak minely juz 3 dni.
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
29-06-2007
18:15
czy minelo conajmniej 24 godz od wystawiwnia?
0
Podziękowań