Problem z sprzedawca

Kupiłem po raz kolejny Odziez od jednego sprzedawcy Lecz tym razem chcialem zaplacic przelewem, po potwierdzeniu tej opcji dostalem meil w ktorym jest adres do strony i tam wszytsko jest podane: https://www.afterbuy.de/Afterbuy/feedback_pl.asp?ui=94E873DC-C4B2-49C6-8153-6805F57CA89C Niestety nie mogłem wykonac tego przelewu wiec zalogowalem sie do PayPal i zaplacilem kredytowka. Na stronie z linku ktory dalem powyzej pisze tak : "Na podaną operacje podaliście Państwo Wasze dane. Oferent zostal o tym poinformowany. Jeżeli macie Państwo pytania do przeprowadzenia zakupu, albo życzenia zamiany, to zwróćcie sie Państwo do oferenta." "...albo życzenia zamiany..." lecz z sprzedajacym jest sie ciezko dogadac chodz napisalem maila po angielsku bo w serwisie www.dialogticket.com pisalo "(proszę formułuj pytanie możliwie w języku niemieckim lub angielskim, aby sprzedawca mógł je przeczytać.)" Czekam juz troche na odp w ebay-u nie ma opcji zaplac teraz a wiec pieniadze z PayPal napewno dotarly do sprzedawcy ... W razie nie otrzymania tej paczki .. ktos zwroci mi pieniadze ?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

Zwroci. 1.Sprzedawca (jesli wysyla paczke ubezpieczona), lub 2.Paypal (jesli sprzedawca t ty spelniacie pewne warunki - jakie - jest na stronie aukcyjnej lub w pomocy Paypala) lub 3.operator twojej karty
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań