Jaka szansa?

Witam, Jaka jest szansa na odzyskanie $1200 USD jeśli mam skan prawa jazdy, adres i telefon osoby z USA? Wie ktoś może jak wygląda sprawa gdy zgłosze na polską policję to czy oni kontaktują się z lokalnymi władzami czy takie sprawy z innego kraju nie mają szans? Proszę o jakiekolwiek odpowedzi bo to bezszczelność ze strony osoby, która mnie oszukała. Myśli, że skoro jestem z jakiejś Polski to nic tej dziewczynie nie mogą zrobić? A może muszę ją oskarżyć, założyć sprawę sądową? Czy przy kwocie 1200 USD się nie opłaca? Proszę o jakiejkolwiek odpowiedzi. Pozdrawiam, Rafał

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

Dzieki za odp. Robiłem przelew bankowy w zaufaniu bo zweryfikowałem jej dane i sądziłem, że nie oszuka a ma "power sellera" i ma około 200 aukcji. A co z pytaniem ile % szans jest na odzyskanie jeśli da się zlokalizować osobę? Dziekuje i pozdrawiam, Rafał
Najprosciej, najtaniej i najskuteczniej reklamuj u operatora karty zakladajac oczywiscie ze placiles karta. Jesli nie to pozostaje ci wizyta na policji. Meldunek na policji jest wymagany czesto przy reklamacji u opreatora karty.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań