otrzymanie zapłaty przez PayPal

annwlo
Użytkownik
Witam , jestem niedawno użytkownikiem ebay , niemniej pierwszy przedmiot ,który sie sprzedał ma powędrować do Hiszpanii , kupujący zapłaci przez paypal tylko nie mam jeszcze wpłaty (miała być dzisiaj)- mam konto osobiste w trakcie weryfikacji , czy w tej sytuacji wpłyną na nie pieniążki ? a jeśli nie to czy mam zawiadomić kupującą o wpłacie przelewem np, proszę podpowiedzcie coś

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

Wpacone pieniadze pojawiaja sie natychmiast na twoim koncie. Jesli ich nie ma to nie zostaly wplacone lub zostaly wplacone na bledny adres email. Zapytaj na jaki adres wplata zostala dokonana. Jesli nie wplaci do 7 dni (chyba do 7 lub 10-ciu) to mozesz otworzyc dyspute na Ebay z powodu nie placacego kupujacego.
annwlo
Użytkownik
dzięki za odp. , czy wpłata przez paypal trwa długo - aukcja zakończyła się 7 lipca , kupująca potwierdziła chęc zakupu i zadeklarowała że 9 lipca wpłaci pieniądze , ja odpowiedziałam i niby wsio ok , ale pieniążkow brak , na moją ostatnią wiadomość odpowiedzi też nie mam , może jest jakiś problem w tym że kupująca jest w Hiszpani ja w Polsce ,płatność ma być w PLN , konto w paypal mam nie specjalne tylko osobiste już zweryfikowane , nie wiem więc czy czekać dalej ponownie pisać , pozdrawiam
Pieniadze wplyna. Po zalogowaniu do Paypala, na pierwszej stronie bedzie o tym notatka jesli oczywiscie adres email na ktory wyslano wplate jest zarejestrowany na tym koncie Paypala.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań