Tylko sporadycznie są wyłapywane podrobione rzeczy na ebay Niemcy i USA, tylko przez kupującego .Zobaczymy co na to odpiszą wielkie Firmy Zegarmistrzowskie . Trzeba działać bo za niedługo juz nic nie sprzedamy orginalnego , bo ceny na orginał obniżą się na równi z fake watches . To tylko od nas zależy ile będzie od nas zgłoszeń na oszustów. Więc moja prośba do wszystkich wyławiać oszustów i zgłaszać na ebay, jak to się nagłośni to może szybciej zrobią na ebay blokady na podrobione rzeczy . Piszę to do wszystkich znawców zegarków i kolekcjonerów z całego świata , aby wszyscy zgłaszali i blokowali fake watch aukcje na ebay . Jeśli będzie dużo zgłoszeń napewno nas usłyszą. Moja aukcja z numerami tych co podrabiają zegarki fake watches została usunięta z ebay !!!!!! . Dostałem informację pisemną z ebay Polska i ebay Niemiecy . Ukraina może nadal wszystko podrabiać i sprzedawać . To nie funkcjonuje zgłoś oszusta na ebay . Aukcja została usunięta z serwisu eBay/Naruszenie warunków aukcji Dziękuję za ponowny kontakt. rozumiem, iż czujesz się pokrzywdzony i uważasz, ze zostałeś za ostro potraktowany, jednak zasady są takie same dla wszystkich i dostępne na stronach Pomocy. W przypadku produktów podrobionych sugeruję bezpośredni kontakt z przedstawicielami danej marki, aby tego typu zgłoszenia przychodziły do eBay od posiadacza praw własności intelektualnej poprzez program VeRO. Gdy zweryfikowany Posiadacz praw prześle nam podpisane, oświadczenie z wiarygodną informacją, że określony przedmiot narusza jego prawa autorskie, znak towarowy lub inne prawa własności intelektualnej, jesteśmy prawnie zobowiązani do usunięcia wskazanej aukcji.
... Wyświetl więcej