Tłumaczenia
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Prośba o przetłumaczenie Polski na Angielski

w znaczeniu że nie wiem czy z tych elementów będzie można zrobic pary, skompletowac po dwa współdziałające ze sobą elementy. tekst:,,Nie wiem czy to są komplety" pozdrawiam

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 45 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Polski / Angielski

Bardzo proszę o przetłumaczenie UWAGA Ze względu na zbliżające się Święta oraz Nowy Rok czas dostawy może zostać wydłużony.

• 30 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

poszę o tłumaczenie z niemieckiego na polski

Hi, ein Versand innerhalb der EU kostet maximal 7€, die Schals zusammen 9,95. Bitte um eine korekte Rechnung inerhalb von 3 Tagen zum überweisen per PayPay, da ich ansonsten von dem Kauf zurücktrete und sie an Ebay melden werde. Gruß Thomas

• 41 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Hi, hatte sie schon 2x angeschrieben wegen dem Versand. Sie wollen doch nicht für jeden Artikel einzeln die Versandkosten, wenn man alles zusammen verschicken kann. Bitte um Rückmeldung, DRINGEND ! Gruß Thomas

• 57 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prosba o przetlumaczenie pol-ang

witam wlasnie kupilem u ciebie produkt prosze o podanie kosztow calkowitych za produkt i wysylke typu ems do polski wowczas przeleje pieniadze z mojego konta paypal pozdrawiam

• 31 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prośba o przetłumaczenie Polski na Angielski

Jak napisac ,, Mała Polka i Marszałek". Chodzi mi o małą Polską dziewczynke i żeby to było poprawnie, translator podpowiada Short Pole ,ale to chyba nie to. pozdrawiam

• 36 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Z Angielskiego na Polski

Przy wystawianiu aukcji system pobiera za ,,Picture Pack" Czy to jest za zmniejszenie zdjęcia?

• 127 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prosba o przetlumaczenie polski na angielski pozdrawiam

dziekuje za odpowiedz z uwagi na to ze jest moj pierwszy zakup u pana wolalbym zrealizowac zamowienie za posrednictwem ebay chcialbym sie dowiedziec jaka wowczas bedzie cena za 10sztuk przy wysylce zwyklej a jaka przy EMS dziekuje i pozdrawiam

• 48 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prosze Angielski na Polski

Zapytałem o koszt wysyłki i dostałem taką odpowiedzz: 20.00 w/o insurance Czy to jest ubezpieczona czy NIE ubezpieczona przesyłka? Na aukcji podaje wysyłke 5,50$ United States Other (see description) Jak to zrozumiec? Przedmiot o wadze 0,5kg. pozdraw...

• 61 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

hallo,ich schreibe sie jetzt das zweite mal an ich hoffe sie antworten mir,es geht sich un den eishockey schal(260507896591)ob ich auch das geld überweisen kann!!!ich habe auch schon E-mail an ebay geschreiben das sie sich nicht gemelde haben und was...

• 85 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania