Z Angielskiego na Polski

Przy wystawianiu aukcji system pobiera za ,,Picture Pack" Czy to jest za zmniejszenie zdjęcia?
Wiadomość 1 z 10
ostatnia odpowiedź
9 ODPOW. 9

Z Angielskiego na Polski

Picture Pack to zestaw zdjec:
1. $0.75 za zestaw do 6 zdjec
2. $1.00 za zestaw od 7 do 12 zdjec.

Picture Pack ($0.75 for up to 6 pictures or $1.00 for 7 to 12 pictures )
Wiadomość 2 z 10
ostatnia odpowiedź

Z Angielskiego na Polski

Dziękuje
Wiadomość 3 z 10
ostatnia odpowiedź

Z Angielskiego na Polski

Powtarzam aukcje zmieniając opis i zamieniając 1 zdjęcie i system ppbiera 0,75$ za Picture Pack. Dleczego czy pobierana jest opłata jeśli ja dodaje zdjęcia w dużej rozdzielczości (Alledrogo pobiera za zmniejszenie).Aukcje wystawiam na com.i na aukcjach jest jedno zdjęcie
pozdrawiam
Wiadomość 4 z 10
ostatnia odpowiedź

Z Angielskiego na Polski

W odmiennosc do Allegro nie ma na Ebay oplaty za wieksze zdjecia. Jesli twoje zdjecie przekroczy okreslone gabaryty to jest automatycznie zmniejszane bez dodatkowej oplaty.

Jesli wystawiasz jedno zdjecie to nie wybieraj opcji picture pack poniewaz jest to opcja znizkowa jesli wstawiasz wiecej zdjec i z pewnymi opcjami (wieksze zdjecia, mozliwosc powiekszania).

Dodatkowe zdjecie kosztuje 15 centow tak ze dopiero wstawiajac 7 osiagniesz cene 75 centow.

Jesli twoja aukcja wymaga wyswietlenia wiekszej ilosci zdjec to raczej umiesc je na darmowym serwisie i wstaw linki w opis Ebay uzywajac opcji HTML opisu.

http://pages.ebay.com/help/sell/pictures.html

Free options and upgrade options
You can include one free picture with each listing. The picture appears in your listing and next to your item’s title in search results. You can add up to eleven additional pictures for a small per-picture fee. We’ll store standard-sized copies of your photos on our server, and they’ll stay in your completed listing for up to 90 days.

Alternatively, additional pictures, and Supersize are available for a single discounted fee with Picture Pack.

Also, try Gallery Plus to enhance your search results picture!

Szczegoly Picture Pack:
http://pages.ebay.com/help/sell/picture_pack.html

Picture Pack is a discounted picture package that helps give your item maximum exposure. For a single fee Picture Pack lets you:

Add up to 12 pictures.

Supersize all your pictures (up to 800w x 800h pixels–800 pixels on the longest side).

Use the Zoom feature on the listing page.
Wiadomość 5 z 10
ostatnia odpowiedź

Z Angielskiego na Polski

Jak wyłączyc Picture Pack bo się ciągnie za powtażanymi przezemnie aukcjami i kase zabiera, ja wystawiam aukcje z jednym zdjęciem.
pozdrawiam
Wiadomość 6 z 10
ostatnia odpowiedź

Z Angielskiego na Polski

Na swojej trwającej aukcji klikam na:,,Sell a similar item" zmieniam opis i zdjęcie i wystawiam w ten sposób aukcje... a Picture Pack się za aukcją ciągnie i kase zabiera (aukcje mam z 1 zdjęciem) szukałem opcji wyłączenia Picture Pack i nie moge znależc (szukałem w rejonie:,,Bring your item to life with pictures"
pozdrawiam
Wiadomość 7 z 10
ostatnia odpowiedź

Z Angielskiego na Polski

Znalazłem
To jest w momencie ,,Select pictures for upload" usunołem ptaszka i jest OK.
Wiadomość 8 z 10
ostatnia odpowiedź

Z Angielskiego na Polski

czego nie ma na alledrogo, a jest tutaj to, że możesz skopiować zdjęcia i wkleić w treść aukcji 🙂
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 9 z 10
ostatnia odpowiedź

Z Angielskiego na Polski

Tak wiem, musze się tego z czasem nauczyc, do tej pory jak głupi wystawiałem aukcje z 1(jednym)zdjęciem z włączoną opcją ,,Picture Pack" i system pożerał mi po 0,75$ (ten system wie kiedy nie uprzedzac o błędzie)
pozdrawiam
Wiadomość 10 z 10
ostatnia odpowiedź