Tłumaczenia
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Angielski / Polski

Witaj Marku, proszę mi to przetłumaczyć, bo coś translator mi źle to przetłumaczył Royal Mail Airsure nie robić, aby Polska. To niefortunne, Airsure is the best. Jestem kontaktu innych firm dziś, aby dowiedzieć się, kto może w pełni śledzić swoje poz...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 149 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Polski na Angielski

Wszystkie zdjęcia wyśle do Ciebie w jednej pszesyłce za 10zł. Pozdrawiam abuquick

• 32 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

poszę o tłumaczenie z niemieckiego na polski

Hi! Ich interessiere mich zwar auch für diesen Artikel hier, habe aber noch eine andere Frage an Sie: Würden Sie für mich (da Sie ja in Polen wohnen) zwei Artikel aus den USA annehmen und dann von Polen aus zu mir nach Deutschland weiterschicken? Es ...

• 27 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Z góry dziękuję!!! z pol. na angielski

Jaki jest status mojego zamówienia? Kupiłem towar czy też nie? Mimo kilkukrotnych prób, ciągle występował błąd systemu. Chciałem zamówić tylko 1 sztukę, na tyle też miałem pieniędzy.

• 24 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prośba o przetłumaczenie Polski na Angielski

Chciałbym dodac tekst do aukcji, tekst o wspólnej wysyłce coś takiego ale nie musi byc dosłownie tylko tak jak to jest w zwyczaju na ebay com. Przy zakupie kilku zdjęc na moich aukcjach raz płacisz za wysyłke 4$

• 37 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prośba o przetłumaczenie Polski na Angielski

Marszałek Bernard Law Montgomery w czasie wizyty w Obozie Polskim Clausthal. Na tej aukcji zdjęcie przedstawiające powitanie Marszałka Chlebem i Solą (to taki stary Polski zwyczaj)

• 89 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prosba o przetlumaczenie i pomoc

Witam Dnia 9/11/2009 wystapilem przez ebay ze zwrotem towaru,sprzedawca wyrazil zgode na zwrot.do chwili obecnej zwodzi mnie emailami ze musial wyslac sprzet do praducenta itp.dzis postanowilem wniesc sprawe do paypala ale otrzymalem pismo i nie wiem...

• 36 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Polski na Angielski

Marszałek Bernard Law Montgomery w czasie wizyty w Obozie Polskim Clausthal. Na tej aukcji zdjęcie przedstawiające powitanie Marszałka Chlebem i Solą (to taki stary Polski zwyczaj

• 25 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania